Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
@Banat013evo kako je sistemski Nestor ubacen u bg-u,pa da ljudi malo shvate kako je on odjendom "dobio" toliko glasova
Ako je Nestorović Vuckov laufer to mu je baš maestralan potez , kao onomad kad je cenzus spustio sa 5% na 3% a opoziciona Sita poletela svako za sebe da učestvuje na izborima .@Banat013
na 6 birackih mesta su dobili po 51,55,69 glasova
na 5 birackih mesta 45,56,60 glasova
i tako dalje i tako dalje....sta mislis koja je verovatnoca za tako nesto
@Зорге
obidji me molim te
iz najprostije price koje su zemlje na neprijateljkoj listi zemalja rusije ti si dosao do toga ko je meni bio cukun deda
koji je to domen zivota da mi je znati
Isključiš se u Rumi za Inđiju, pa na sela Žarkovci, Putinci, Ljukovo pa u Inđiju na auto put za N. Sad, Kovilj itd.Pozdrav kolege forumasi, veceras krecem na put bosna-zrenjanin pa jedno pitanje koja je opcija puta najbolja ruma, fruska gora, novi sad ili dobanovci, novi karlovci, kovilj moze neke preporuka
Послато са SM-A515F помоћу Тапатока
ne ako je nego jesteAko je Nestorović Vuckov laufer to mu je baš maestralan potez , kao onomad kad je cenzus spustio sa 5% na 3% a opoziciona Sita poletela svako za sebe da učestvuje na izborima .
Ne vide da bi im više odgovaralo da se digne cenzus na 10% jer bi ih to primoralo da se udruže .
moje biracko mesto dobili gradjanisti kako ih nazivasElohim
@reference_21
To be or not to be? Antišovinista, Antifašista, Ateista, Pro science, Volim srpsku istoriju …. tu sam da vam smetam Borim se protiv licemerja
Ево ко је тај референце... и на тараби пише свашта... онда то мора да буде ''аксиом''... да буде закон што пише тамо неки на некој мрежи.... као што пишеш ти и као што пишем ја... све је то исто као на тараби... а да се тамо неки проглашава за свеца... неће да може...
Луле, што се интересујеш за Београд... гледај своју Суботицу... јел су код тебе победили вучићевци или грађанисти?
O falim ti se da si DSS izbacio da je AV . Nisi tako pre pricao . Milos je rodjen za lidera dok su ovi zapadnjaci sem Cute i Djilasa mnogo mlitavi i ljigavi . Posle duze vremena sam u Milosu osetio sigurnost i slusam ga sa 100% paznje . Gospodin covekne ako je nego jeste
ne postoji opozicija osim SNP i koalicije oko NADE(jedan od njih unuk Draze)
sve ostalo je vucicevo
dss jeste njegovO falim ti se da si DSS izbacio da je AV . Nisi tako pre pricao . Milos je rodjen za lidera dok su ovi zapadnjaci sem Cute i Djilasa mnogo mlitavi i ljigavi . Posle duze vremena sam u Milosu osetio sigurnost i slusam ga sa 100% paznje . Gospodin covek
Oko Nestorovica me nisi bas ubedio za ono oko broja glasova . Koliko sam jutros uspeo da vidim svi satelitski kanali na sva usta hvale Nestorovica . Cirkus . Bogami zapad je krenuo ostrije na rezultate izbora a prvi prebeg vidim kod Verana Matica koji je poceo da prica o neregularnim izborima .
Znaci samo unuk Draze Mihailovica i svi u zapadnoj koaliciji nisu ?dss jeste njegov
i ako oni osvoje vise glasova lako ih uzima pod svoje,mandate mislim
pa vucic je "napravio" novi DSS to je bar jasnoZnaci samo unuk Draze Mihailovica i svi u zapadnoj koaliciji nisu ?
Tadic se mnogo blamira . Ne treba mu to da pokazuje sliku sa Bozidarom Djelicem i kako podrzavaju proteste .
pa nemoze stalno jedni te isti kolegaJel si citao vesti od jutros . Mislis da u krugovi opozicije vec ne znaju sta ce Nestorovic uraditi ? Bas treba Jovanovicu da cuje Nestorovica . Znali su sigurno sve i mnogo pre . A lakse je SNS da ubaci 3 ili 4 odbornika iz DSS i ne treba mu Nestorovic . Kad su vec njegovi mogu to da urade .