Chat 14

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Eto bas o tome se radi, svi su glupi i ludi jer ste vi coravi i osudite samo onu drugu stranu dok ovi vasi miljenici su nedodirljivi!
E pa nece moci bas tako!
Ako zapadnjake tretirate kao agresore onda u isti kos spadaju i rusi jer su cinili istu stvar sem sto jos nisu koristili nuklearno oruzije a i od toga nece bas odustati jer bez toga iz ovakvog govna gde su upliceni lako nece izaci! Pa kud puklo da pukne i opet i da cine takvo sranje po vama ce biti kriv zapad! Bolesno je takvo razmisljanje!
A sto se tice definicije “rusofil” jasno je tebi to znacenje ko dobar dan, da ne sirim dalje!

Misliš postoji li 5% šansa da 'merikanci i kolektivni zapad nisu agresori i nasilnici?
Ne mislio sam npr ...."zapadnjaci podrivaju očigledno ceo svet. Nemoj da navodim sva imena država. I onda ti njih porediš sa Ruskom federacijom koja brani sebe od pretnje zapadnjaka i brani svoj NAROD..."
Ali eto dao je normalan odgovor pa moze da se diskutuje .

Postoji li slucajno sasnsa od recimo 5 posto po tvom misljenju da mozda nisi u pravu , ili ne postoji?
Момо, а је л' се ти нешто наљутио на мене, када те нешто питам, а ти мене искулираш, а ћаскаш са другима? Видим да си ту на форуму, ал' опет изостаје одговор о томе које оружје почиње сваки рат или како си се већ ономад формулисао.

Eto bas o tome se radi, svi su glupi i ludi jer ste vi coravi i osudite samo onu drugu stranu dok ovi vasi miljenici su nedodirljivi!
E pa nece moci bas tako!
Ко каже да неће моћи!? Не да ће моћи, него је већ тако! Каква бре осуда друге стране? Која друга страна? Ко им yebe матер! Има да пљујемо по њима на сва уста! Ко ће да ми забрани!? Стока једна смрдљива!

Треба да им се покупе све паре или некретнине које имају код нас, фирме да им се одузимају! Какви тамо међународни договори да важе са њима? То што смо имали потписано са њима је било трошење папира.

Какав бре qurchev спортски дух - да нам не примиришу на било каквим такмичењима или манифестацијама, од изложба мачака, фолклорних фестивала, до тога да им се забрани улазак у кафиће. Шта ће кој мој да ми се шетају овде!?

Треба бре на државном нивоу масно да финансирамо све тамошње маргиналне ликове, да гурају којекакве **greška, ако могу да изазову некакве немире тамо, ако може да се сами побију између себе. И да искључимо било какакв доступ њиховим медијима, да нам не протурају оно што имају они да кажу.

Ма бре, шта има ту да глуматамо филантропију - нек' цркну сви до последњег. Не нисам ја неки нацош, али са њима мора тако јер то су они.

...

...

...

...

Коме у току читања претходних редова није "синуло", ја сам намерно без конкретизације описао какав је став јавности тих Питових "свих", тј. у земљама "колективног Запада" према било чему или било коме са руским префиксом.

Да, они тамо, обичан плебс је у већини глуп, луд и ћорав јер немају наше искуство које нас је научило барем једној ствари - да не верујеш никоме, већ сам себи сабираш два и два, па добијеш збир како најбоље умеш.

И биће и сутра глупи, луди и ћорави према било чему кинеском или било чему другом о чему им медији и Интернет створе слику.

Момо, а је л' се ти нешто наљутио на мене, када те нешто питам, а ти мене искулираш, а ћаскаш са другима? Видим да си ту на форуму, ал' опет изостаје одговор о томе које оружје почиње сваки рат или како си се већ ономад формулисао.

Ко каже да неће моћи!? Не да ће моћи, него је већ тако! Каква бре осуда друге стране? Која друга страна? Ко им yebe матер! Има да пљујемо по њима на сва уста! Ко ће да ми забрани!? Стока једна смрдљива!

Треба да им се покупе све паре или некретнине које имају код нас, фирме да им се одузимају! Какви тамо међународни договори да важе са њима? То што смо имали потписано са њима је било трошење папира.

Какав бре qurchev спортски дух - да нам не примиришу на било каквим такмичењима или манифестацијама, од изложба мачака, фолклорних фестивала, до тога да им се забрани улазак у кафиће. Шта ће кој мој да ми се шетају овде!?

Треба бре на државном нивоу масно да финансирамо све тамошње маргиналне ликове, да гурају којекакве **greška, ако могу да изазову некакве немире тамо, ако може да се сами побију између себе. И да искључимо било какакв доступ њиховим медијима, да нам не протурају оно што имају они да кажу.

Ма бре, шта има ту да глуматамо филантропију - нек' цркну сви до последњег. Не нисам ја неки нацош, али са њима мора тако јер то су они.

...

...

...

...

Коме у току читања претходних редова није "синуло", ја сам намерно без конкретизације описао какав је став јавности тих Питових "свих", тј. у земљама "колективног Запада" према било чему или било коме са руским префиксом.

Да, они тамо, обичан плебс је у већини глуп, луд и ћорав јер немају наше искуство које нас је научило барем једној ствари - да не верујеш никоме, већ сам себи сабираш два и два, па добијеш збир како најбоље умеш.

И биће и сутра глупи, луди и ћорави према било чему кинеском или било чему другом о чему им медији и Интернет створе слику.
Nisam ljut , nego si napisao da elaborisem.
Boli me ona stvar da elaborisem , tu rijec naznam dal sam dosad koristio. Da sam mislio da elaborisem iso bi na fakultet.
Htio sam da kazem da gdje god plane , u vecini slucajeva , ili separatisti se dignu ili puc ili neka gerila , teroristi , uglavnom oruzje proizvedeno ili dobijeno od vlada totalitarnih sistema , komunjara i slicno . Sssr,Kina,bivse komi drzave al opet iz ruskih skladista ,Albanija , sj Afrika..
Od vijetnamskih pocetaka ,kambodze,sri lanke , hrvatska krenula sa ruskim oruzjem,donbas dobio oruzje umjesto neku humaniju pomoc,uck od albanije i od bratske RS a po uputstvu iz Moskve ,...do najbanalnijeg i najbrutalnijeg primjera da Ruanda kupi , ili dobije od Kine pun brod maceta . Ej koja normalna vlada bi dozvolila izvoz broda maceta onim likovima , pa sta bi..
Tolko od mene , da elaboriram necu nego kad insistiras

Могао бих да наведем примере који доводе у сумњу ту твоју тврдњу о пореклу оружја у оружаним сукобима, али видим да ниси расположен, па нећу ни ја да те смарам.

A sta radi onaj traktor u kukuruzu na slici iz priloga sto je stavio obrad?
Лансира дронове.
Него, баш ме изненађују Укрјинци кад у оваквим околностима успевају да организују производњу. Европски сељаци траже сад да им се забрани извоз и поврћа, меда ...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh