Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Кад смо већ код Интернета, знаш ли за канал "Московљанин на Москвичима", кога води једна максимални ентузијаста за њих, неки Станислав. Човек по лајсни на инструмент табли зна да одреси годиште и чак месец производње: https://www.youtube.com/channel/UCzX1PrvY44I0KMu4auMK7-w/videosJa lično bih rado posedovao starog moskviča, mnogo volim taj auto.
То сам и ја помислио, док нисам сазанао да има свој бизнис са салоном половних аутомобила, а од недавно увози и нове и колико сам могао да оценим, баш се поприлично дознаје у аутомобиле, поправке и одржавање, а то како узме новце од продаје, да ти не причам. А кад је погледаш, помислиш "нека џгољава и ружњикава снајка - ма та ни дозволу нема", ал' зна знање.Ma 'ajte molim vas! Ova blogerka je poput koleginice Supercar Blondie samo je razlika što prekobarska plavuša simpatiše egzotične automobile.
Resenje je jednostavno, nemoj se tusirati.Ne znam u kojoj temi da pitam, odnosno da pisem u vezi mog problema sa ventilacijom kupatila odnosno terase, koja je zimi zatvorena sa pvc folijom na kopcanje sa zipom. Elem, problem je taj, sto je prozor od kupatila ostao pod terasom, i sad kada je terasa zatvorena, sav vlazan vazduh posle tusiranja se hvata gore na osb ploce. Kako da resim problem, nemam mogućnosti postavljanja onog malog ventilatora u kupatilo, jedino da busim plocu pa u plafon, pa na tavan, da sprovedem crevo. Ili neka kupovina nek ventilatora za terasu da izvlaci taj vlazan vazduh?
Лично сам се ''запалио'' за Ладу Весту али док тај ауто стигне у Србију биће прескуп као и сви остали нови аути. Ако победи нова зелена агенда и чиповање неће нам ни требати ауто. Биће као у матриксу... седећеш кући а мислићеш да ћеш возити мерцедес... ако будеш имао пара онда ћеш возити изнајмњени ауто... што рече Шваб нећете поседовати ништа али ћете бити срећни...Каже. Србија прекида издавање таблица са ознакама градова на Космету.
Него, хтедох ово да поменем, тиче се аутомобила. Од пролетос је кренула прича о повратку марке "Москвич", од када се "Рено" повукао из Русије, испалио своје купце са гаранцијама и резервним деловима и оставио фабрику у Москви градским властима. Почело је тиме да је градоначелник објавио да радници неће остати без посла и да ће се поново производити аутомобили (са СУС и електромоторима) под старом марком, потом се појавио КамАЗ као партнер у том послу, јер већ има своје пројекте електро-аутомобила, потом је прецизирано да ће посао почети са монтажом, потом са локалиизацијом неколико модела аутомобила кинеске фабрике ЈАС, са којима поменути КамАЗ већ има сарадњу у сегменту малотонажних камиона. И све то већ пола године понављају изнова и изнова у руским медијима. И ево пре дан-два почела је монтажа првог ЈАС-овог кросовера који је назван "Москвич 3", а медији су све то пренели, међу њима и Б-92. Дан после објављивања вести на том порталу, накупило се безмало 150 коментара, што је тренутно најкоментарисанији текст на 92-ци. Како су коментари често интересантнији од текста на који се односе, ја одем да прочитам шта се пише и останем запањен површношћу и... глупошћу оних које нико није приморао да пишу било шта о тој вести о почетку монтаже неког аута под старом марком. Процените и сами - https://www.b92.net/automobili/komentari.php?nav_id=2247213
Да не заборавим - клип једне руске ауто-блогерке са презентације тих "Москвича":
Новости за тебе: "Веста" је била у Србији, средњи пакет опреме био око 9,5 к, топ пакет око 12 к, ако је некоме то прескупо, "Гранта" беше око 7,5, а онда је пре три или четири године "Рено", тадашњи већински власник "Ладе", решио да се "Ладе" не продају у Европи, да им не би кварили посао са "Дачијама" са оним малокубатурним моторима.Лично сам се ''запалио'' за Ладу Весту али док тај ауто стигне у Србију биће прескуп као и сви остали нови аути.
Да, али сам се више фокусирао на будућност. Ако се опет буде увозила возила са истока јер мислим да ће ова русофобија дуго да траје. Осима, наравно, ако се не направи мултиполарни свет а ми (п)останемо острво (или излаз на топло море?)... а мислим да је ово прво више оствариво...Новости за тебе: "Веста" је била у Србији, средњи пакет опреме био око 9,5 к, топ пакет око 12 к, ако је некоме то прескупо, "Гранта" беше око 7,5, а онда је пре три или четири године "Рено", тадашњи већински власник "Ладе", решио да се "Ладе" не продају у Европи, да им не би кварили посао са "Дачијама" са оним малокубатурним моторима.
Ко ће то више да зна. Видиш да живимо у "интересантним временима".Да, али сам се више фокусирао на будућност.
Канда су то они, како се зову... "ерсофтери" или како већ.Вежбају кантер страјк или тако нешто...
Kada budes video cenu plafonskih ventilatora, odustaces od te varijanteNe znam u kojoj temi da pitam, odnosno da pisem u vezi mog problema sa ventilacijom kupatila odnosno terase, koja je zimi zatvorena sa pvc folijom na kopcanje sa zipom. Elem, problem je taj, sto je prozor od kupatila ostao pod terasom, i sad kada je terasa zatvorena, sav vlazan vazduh posle tusiranja se hvata gore na osb ploce. Kako da resim problem, nemam mogućnosti postavljanja onog malog ventilatora u kupatilo, jedino da busim plocu pa u plafon, pa na tavan, da sprovedem crevo. Ili neka kupovina nek ventilatora za terasu da izvlaci taj vlazan vazduh?
Ukrajina je osudila NATO bombardovanje Srbije 1999Pa bas, gde su bili 99',sta se prave blesavi