E zato ja spadam u one što su mleko prosipali, a višnju bacili... A ne dali sirotinji.. Nisam ja kriv što je sirotinja sirota, niti ih ja mogu spasiti sirotinje.. Već revolt.. Roditeljima kojima imaju bebu a nisu imali para sam poklanjao mleko, neću ja propasti za par litara mleka.. Al za celokupnu proizvodnju, na većem nivou, godišnjem, e Zajebi, pa nisu oni ustajali mesto mene, kad mi je slava, božić, uskrs, kad imam temperaturu 40...e ne može.. Prosuo sam, i nek ide u p..ku materinu, i mleko i ja.. Ja sam taj koji sam se odricao godišnjeg, slobodnih dana, mladalačkog života, a ne oni, e pa prosuću, makar crko, i bio sirotinja.. Ja sam taj kome su ukinuli odkup mleka, a kući mi dete od 2 godine, i žena sa bebom 7bdana posle porođaja.. Ne dam! Pa makar crkli, ne dam!https://resetka.rs/potresne-slike-i...-zejtin-za-vreme-inflacije-devedesetih-video/ Nije nista cudno sto se narod raduje socijalnoj pomoci od predsednika od mizernih 3000 dinara jer narod je gladan i zeljan a ubijen u pojam a totalno zamracenog uma i izgladnele supcine a od svih delova Srbije najvecu golgotu prolaze stanovnici juzne a tuzne Srbije. Paradajz se prosipa po djubristima a cena je 10 dinara a Krkobabic prica o povratku mladih na selo a vlada daje posticaje za razne poljokulture. Ostaju izgleda samo dve solucije ili stranka i na budzet ili pasos pa preko a sve ove igranke bez granica razne vocne kulture ili ne kulture stvaraju ozbiljne ozegotine po mozgu i proizvode depresivna stanja i nocne more .A opet ako se pogleda da je cena visanja bila 30 dinara a to nije rad sa nulom to je rad sa minusom a da se ne bi pravili bunari nas narod ce biti prinudjen da obustavi sve vece projekte, entuzijazam opada a ludilo raste ovo je gore nego 93 ce