Chat 10

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Divne zivotinje. Posto si predstavio nas daj postavi i svoj cenjeni lik.
Svi mi vodimo poreklo od nekih mucenih radnika i seljaka koji su prezivljavali golgotu I TO MORA DA SE POSTUJE A AKO SE NE POSTUJE ILI ZABORAVI JA SAM TU DA TE PODSETIM I VRATIM U KOLOSEK . A i verovatno imas taj poriv da se druzis sa elitom i sa slag drustvom i to je lepo i korisno ALI NIKADA NE SMES DA ZABORAVIS IZ KOG BLATA SI PONIKAO JER SAMO U TIM USLOVIMA CES OSTATI CIST PRED BOGOM A I VELIKI U DUSI ::super::

Za moje kolege PEET kica i COCI ja064 jedan video spot koji treba da vas podseti vaseg zivota i detinjstva i porekla I NIKADA ALI NIKADA NE SMETE DA SE STIDITE TOGA KO STE STA STE I ODAKLE STE A POGOTOVO DA NAUCITE DA POSTUJETE MALO VISE TUDJU PRIVATNOST. Jer sta bi tek bilo da ste specijalizirali ,magistrirali ili doktorirali nesto kako bi to tek bilo a ovako ja razumem odredjene frustracije koje su se javile iz nekog nezadovoljstva zbog promasenih stvari ali upravo zbog toga MORAMO DA POSTUJEMO DRUGE JER UPRAVO JE TO ODLIKA VELIKIH
A ti si care skroz neuracunljiv, ne citam ti ni ono sta postavljas kako se ne bi ugusio citajuci. Kad bre vazduha da uzimam! Uzivaj ti o tvom svetu i nek te lajkuju ovi slicni tebi! Bas mi je drago da vas vidim kako se drzite za ruke i pevajuci skakucete! 😂

pa vidis po "njemu" sta i kako ali strasno kada sam video to..uzivo u programu o cemu se prica...kako smo se raspali ponovo u ovih 10 godina ove vladavine to je strasno

Ma on samo kaki , mornar je sampion u s....u . Zivio kolega
Mozda Momo sve je moguce ali kako mi se cini da se nalazis izmedju dve vatre da li da primis ili ne. Naoruzao si se informacijama i dezinformacijama ali .......dusa hoce a **greška klokoce za sada samo obleces standove kao pravio sam drustvo mom bati ja ga vozio da ne ide sam a ono kad covek pogleda malo bolje...NEKI CE DA CRKNU A NEKI NECE DA CRKNU a moze i ona druga preciznija NEKI CE DA SE VISE INFICIRAJU A NEKI CE MANJE DA SE INFICIRAJU:haha:ali na kraju ce da bude kao u TAMNOM VILAJETU

nadam se da sam dobro kopirao...ovo je danas navodno bilo na nacionalnoj frekvenciji...prostitucija uzivo
Dali je peder ili trandza ili mindza to je sve relativno ali ono sto je fascinantno je zarada koja je veca za sat vremena a u stvari i sat je mnogo zarada za 5 ,10 ili 15 minuta veca nego prosecna plata u Srbiji. Pa mi nismo ni jeftina radna snaga mi smo dno jedino je sreca sto ce ideoloski vodja tata nacije da spremi vitamine za bake i deke i da pokusa da nas vrati iz🚾 knockdowna

0*Wv5rHUzi5-61HcCw.jpg

Nisam ništa razotkrio.Da li ti misliš da je to OK da se zvaničnici tako ponašaju a da recimo roditelji ne mogu da prisustvuju venčanju svoje dece zbog mera koje su doneli ti isti i koji ih naravno ne poštuju.Ovo nema veze sa stavom o covidu.

Zašto onda toliko ironije u prethodnom postu.Zbog neke netrpeljivosti prema meni ili nečeg drugog.Zar nije bolje da si odmah napisao to što si napisao u zadnjem tvom postu.

Ovaj post vredi 3 lajka alal ti vera Barbul a ovaj mali sto vodi emisiju totalno zatecen a sto je najinteresantnije dosta puta se ljudi zaborave i iznesu svoje pravo razmisljanje ,a imali smo i Djukanovica kada se iztrtljo pa posle driblanja vrhovnog respiratora vratio Djuku na fabricko podesavanje a i psihopata je imao na pocetku kez od uveta do uveta na foru najsmesniji virus u istoriji a posle par dana izopaceni pogled i groblja ce biti tesna da prime sve zarazene. Inace danas sam saznao da je ovaj moj komsija koji je bio sinonim za izuzetno zdravog coveka i sportistu primio ASTRA ZENEKU i posle toga je doslo do tromba i zdrav covek je otisao na onaj svet na najneverovatniji nacin. I zato nesmemo i moracu malo da aludiram na neke clanove NESMEMO NIKADA DA VRSIMO BILO KAKAV PRITISAK NA NASE LJUDE DA PRIMAJU VAKCINE KOJE IZAZIVAJU TROMBOVE a ono sto je meni posebno interesantno STA CE URADITI STANOVNISTVO KOJE JE PROZAPADNO ORIJENTISANO STA CE ONI PRIMITI U OVOM MOMENTU ❓ PEET kic ce izgleda MORATI:haha:da primi Rusku vakcinu /eh sta ti je zivot opet ce Rusi da mu spasavaju bulju:ROFLMAO:/ali bolje Ruske pijandure nego Americki trombovi🚾ili Britanski a sve je to isto. Juce snimak gde psihopata zakljucuje iskusno da ce korona trajati nekoliko godina i da ce NAJVEROVATNIJE BITI 3 VAKCINE GODISNJE PO COVEKU. Nije rekao kako i odakle izbacije te pretpostavke sa obzirom da on nema dodirne tacke sa medicinom ali verovatno ima dodirne tacke sa velikim farmaceutskim lancima a vidim da uopste vise niko ne prica o nasoj posrnuloj ekonomiji i proizvodnji vec se 24 sata kuva narod na tihoj vatrici a uvek je farmako mafija bila jaca od narko mafije i sada ono sto iznenadjuje da ce morati vakcinisani u Srbiji da primaju po 3 vakcine godisnje narednih nekoliko godina ni malo optimisticne prognoze:nono:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh