vojvođanin
Zaslužan član
Da mu je tašta bila ko moja ranio bi je najskupljim koncetratom![]()
Lako je Tebi. Moja stisla i penziju i kiriju, pa moram da prašim za ovcama...

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da mu je tašta bila ko moja ranio bi je najskupljim koncetratom![]()
kod mene ti je mala jugoslavija (tašta bosanka ,žena bunjevka ja srbin ) centrlizam na nivou jedan novčanik (i to kod mene )Lako je Tebi. Moja stisla i penziju i kiriju, pa moram da prašim za ovcama...![]()
A deca sta ce oni.kod mene ti je mala jugoslavija (tašta bosanka ,žena bunjevka ja srbin ) centrlizam na nivou jedan novčanik (i to kod mene )![]()
Lako je tako, sa punim topcetom.Ako nemaju postovanja prema tebi,zbog topa moraju imati strahopostovanje.kod mene ti je mala jugoslavija (tašta bosanka ,žena bunjevka ja srbin ) centrlizam na nivou jedan novčanik (i to kod mene )![]()
kod mene ti je mala jugoslavija (tašta bosanka ,žena bunjevka ja srbin ) centrlizam na nivou jedan novčanik (i to kod mene )![]()
e oni samo kažu ćale daj pare i nema rasprave (njih troje a ja sam )jači suA deca sta ce oni.