@Zoran0230 necu preci,ali ce se svi vratiti kad pocnu blokade i demonstracije seljaka zato sto tamo nece moci da se pise slobodno kao ovde a kad malo razmislite i samo ce Vam se kazati.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Intrenet je pred vama,koristiti te ga slobodno.Koji je link za taj forum?
Ma one preglede kad ti odredjuju sta ces biti kada te budu pozvali u vojsku.djuradj.umković2-post se nije odnosio na tebe,ti si korektno izneo svoj stav-ne znam na koje preglede misliš![]()
Svi mi znamo kako je doslo do pravljenja tog novog foruma,i ko je u tome ucestvovao..
ja sam 89 god i sto je jako zanimljivo nisu me pozivali ni na regrutaciju ni nista,nce da idem a zanima me da li treba da im se bar javim ili nista?
po zakonu moras sam da se prijavis inace kad te nadju ides na sud, zbog izbegavanja duga prema otadzbini, najverovatnije imas to okaceno na svojoj mesnoj zajednici, bar na mojoj ima. Ja sam 87. i nisu me zvali, a ja ne volim da budem nametljiv, pa necu sam da odem.ja sam 89 god i sto je jako zanimljivo nisu me pozivali ni na regrutaciju ni nista,nce da idem a zanima me da li treba da im se bar javim ili nista?