Chat 1.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
@Zoran0230 necu preci,ali ce se svi vratiti kad pocnu blokade i demonstracije seljaka zato sto tamo nece moci da se pise slobodno kao ovde a kad malo razmislite i samo ce Vam se kazati.

NA,nema ko da se vraća-kad smo svi još tu a biće ih i tamo,a ako je tamo DB kako ti kažeš,ne bih se ja njima zamerao

I dalje je obavezno uvodjenje u evidenciju,a sluzenje je na dobrovoljnoj bazi-ako zelis odes i prijavis se.

Ako misliš na regrutaciju,jedino ako se dobrovoljno prijaviš,kao što je Nidža napisao

Svi mi znamo kako je doslo do pravljenja tog novog foruma,i ko je u tome ucestvovao..

Ja o tome blage veze nemam!

A što se tiče više foruma o poljoprivredi, ako se otvori deset foruma, ja ću se registrovati na svih deset. Meni forum o poljoprivredi treba samo zbog poljoprivrednih stvari. A svađe, prepirke i sl. su mi strane, i ne da ih izbegavam, već bežim od njih! Mnogo puta pročitam nešto s čim se ne slažem ili mi čak i smeta, ali nikad nisam dopuštao sebi da druge ubeđujem da je moje mišljenje ispravnije od drugih. Iznesem svoj stav pa kome se sviđa - sviđa, a kome ne - ne trudim se da ga dalje ubeđujem.
U vreme dok @novii još nije napravio ovaj forum, bio sam registrovan (i dalje sam) na hrvatskom poljoprivrednom forumu. Tamo se takođe desila neka svađa pa je osnovan još jedan poljoprivredni forum. Sad se više ne sećam tačno, ali još jedan član foruma je posle neke svađe takođe osnovao još jedan poljoprivredni forum, tako da ih je u tom trenutku bilo tri. Ja sam se bio registrovao na svaki. Pregledati svaki od tih foruma oduzima previše vremana i ne može se redovno pratiti. U početku sam ih pratio sve ali kasnije se pažnja najviše poklanja onom najozbiljnijem. Ipak, s' vremena na vreme ja sam u svaki od njih zavirivao, pogotovo u teme koje me zanimaju. I na svakom sam našao bar nešto što mi je trebalo, što nisam znao i što mi je bilo interesantno.
Onda je @novii napravio ovaj forum i od tada sam pratio samo njega, ne zato što je ovaj iz Srbije a oni iz Hrvatske, već zato što su ovde teme i informacije koje me se direktno dotiču i gde mogu da se poredim sa "lokalnim" okruženjem. Ako sada postoji još jedan poljoprivredni forum, registrovaću se i tamo. Iz iskustva sa sličnom pričom iz Hrvatske, znam da ću više pažnje pokloniti onom forumu koji se pokaže ozbiljniji i bolji. Ali i dalje ću se na njima držati samo poljoprivrednih stvari...

Konkurencije se nikad ne treba plasiti ali je treba uvazavati jer moze da ojaca i da pravi probleme

ja sam 89 god i sto je jako zanimljivo nisu me pozivali ni na regrutaciju ni nista,nce da idem a zanima me da li treba da im se bar javim ili nista?

Zdrava konkurencija je dobra star da po njoj ravnamo sebe tj trazimo greske i cinimo ovaj forum boljim.Samo sto mi nemamo takvu konkurenciju.

@Dzogi89 ja sam 91god i isao sam tj preko skole je bilo nesto znam da smo kolektivno isli da biramo civilna-uniforma,ali nikakav sistematski pregled ili slicno nisam imao.

Ovaj forum je dobar samo da se malo spuste lopte i samo malo opuštenije,ne treba shvatati sve zdravo za gotovo,unositi malo više šale makar i odudarali od teme,vratićemo se mi na temu čim ustreba:ppozdrav:

ja sam 89 god i sto je jako zanimljivo nisu me pozivali ni na regrutaciju ni nista,nce da idem a zanima me da li treba da im se bar javim ili nista?

ja sam 87. Kad sam bio2 god srednje skole isli smo na upis u vojnu evidenciju u pirotu. nosili smo samo slike. Na regrutaciju smo isli u 3 ili 4 godini, neznam tacno. I to autobusima u Nis. Svako je morao da ide, bilo sposoban bilo nesposoban, prvo ides na preglede, pa onda te regrutuju na osnovu pregleda( mene u tehnicku sluzbu, bio sam elektrotehicar u skoli :osmeh:). Od svega toga danas je ostao samo upis u vojnu evidenciju, i za to ces dobiti poziv ako trba i kad treba. :ppozdrav:

po zakonu moras sam da se prijavis inace kad te nadju ides na sud, zbog izbegavanja duga prema otadzbini, najverovatnije imas to okaceno na svojoj mesnoj zajednici, bar na mojoj ima. Ja sam 87. i nisu me zvali, a ja ne volim da budem nametljiv, pa necu sam da odem.

Sve zavisi od vojnih odseka-sada odeljaka i njihovog plana.Kad nestignu sve da pozovu,oni objave preko medija.U svakom slucaju nije lose raspitati se,jer ponavljam-sluzenje je iskljucivo na dobrovoljnoj osnovi.
A sto se tice foruma,slazem se sa Dukej-om,najkvalitetniji ce imati vise pristalica.Mada sam i primetio da od kad su pocele razmirice imamo sve manje novih clanova i gostiju.Treba tome stati na put,i vratiti se na stari kolosek.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh