Chat 1.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
ja sam 87. Kad sam bio2 god srednje skole isli smo na upis u vojnu evidenciju u pirotu. nosili smo samo slike. Na regrutaciju smo isli u 3 ili 4 godini, neznam tacno. I to autobusima u Nis. Svako je morao da ide, bilo sposoban bilo nesposoban, prvo ides na preglede, pa onda te regrutuju na osnovu pregleda( mene u tehnicku sluzbu, bio sam elektrotehicar u skoli :osmeh:). Od svega toga danas je ostao samo upis u vojnu evidenciju, i za to ces dobiti poziv ako trba i kad treba. :ppozdrav:

vidi imenjak :) ja sam takodje '87 godiste, bio sam na onoj prijavi za regrutaciju, ali kada je doslo vreme za istu kod nas su ukinuli vojsku :osmeh:

ma ne bih da idem sad,nego nesto mislim da mi ne zveknu neku kaznu pa posle na ovoj krizi i da za to iskupljam...u svakom slucaju hvala Vam na odg i Laku noc...........

Sluzenje jeste dobrovoljno, ali su svi obavezni da budu uvedeni u vojnu evidenciju, bar su meni tako objasnili, pa ako su lagali mene i ja lazem vas.

Ma nadju oni za svakoga, ali te prvo posteno pitaju sta bi hteo da budes, a ono svi bi hteli u auto-jedinicu. Ako imas vezu mozda ti se i posreci da vozis neki TAM 5000 :haha:.

Ma jok...:haha:
Ona kad se prasi,ja tamo nisam,sve prepustim prirodi.
Pa ko prezivi...al' sreca mirna je pa to na kraju bude sve ok.
Ejjjj koliko smo joj deca napoubijali...:haha: gde ce nam dusa!

Jutro svima.Da nije bilo komsinice koja sprema zimnicu i i da mi celu kucu nije napunila dimom,jos bi spavali.

Molim Kolege da mi više ne šalju pozive za onaj drugi forum jerbo nesam zainteresiran. Unapred zahvalan...

I ja bih se obratio kolegama da mi ne salju pp sa pozivom na novi poljoinfo, ako budem zeleo da ga posetim sam cu ga naci.:ppozdrav:

Posaljite na PP kopiju poziva kako kad ga citirate pa cemo dalje videti koji su to junaci. :ppozdrav:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh