Chat 1.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
[video]youtube.com/watch?v=2sPvaH1psrY&feature=related[/video] Ovo mi klinci puste kad idu u provod pa meni nije do jela:osmeh:

:haha:Toga kod mene nema ne bavim se ovčarstvom Možda bude nekad prasica:haha: al retkoa sad nešto za laku noć zove me žena u krevet .Neznam šta sad oće od mene :osmeh:
:ppozdrav:

Zis kazi joj da pati od teeske neizlecive bolesti! Al nek se ne sekira. Umreti nece al nema joj ni leka. Pozz! :osmeh:

Dobro jutro, podjem jutros iz dnevne da upalim modem i na bravi se otkine onaj sraf sto pomera rezu.::samo bes:: Skidaj bravu sa vrata a nemam sraf te duzine nego samo duzi. Skracuj, uhvatim kombinirkama dlan jos me boli. Napravio sam, da je leto ne bih dirao do jeseni. E kada ovako krene dan, bolje se vratiti u krevet.

Dobro jutro, podjem jutros iz dnevne da upalim modem i na bravi se otkine onaj sraf sto pomera rezu.::samo bes:: Skidaj bravu sa vrata a nemam sraf te duzine nego samo duzi. Skracuj, uhvatim kombinirkama dlan jos me boli. Napravio sam, da je leto ne bih dirao do jeseni. E kada ovako krene dan, bolje se vratiti u krevet.
Naravoučenije:
Ne gasi modem...:ideja:...::namigivanje::

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh