Chat 1.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne samo da su neobrazovani, nego su i glupi, nije im zavrsena evolucija... njima su beli izvor prihoda, mi ih malo i dozivljavaju kao ljude, ali muslimani tretiraju ih kao kucice, nemilosrdni su prema njima, nemaju granice cak i ako rade za njih zahtevaju da predju u muslimansku veru... to su ovi ovde sto su bili portugalska kolonija najveci neradnici i neznalice, ovi sto su bili pod englezima su mnogo drugaciji..

Neka mi jos neko kaze da smo siromasna drzava.:osmeh: Lete avioni vec mesecima treniraju za miting.Potrosise goriva i goriva,a deca ispadaju iz kreveca.::jako_besan:: valda cemo izdrzati jos koji dan.Kakvu li silu mi demonstriramo i koliki smo kredit podigli za tu zajebanciju.Da izvinete na izrazu,ali stvarno nema smisla.Avioni pojedinacno i u grupama prelecu iznad odzaka,ocel izdrzati.Ja znam i dosad da je bilo mitinga,ali ovakvog treninga i bacanja goriva jos ne vide.::samo bes::

Grujane,
poslah ti slike na meil, pa ti proberi sta ces postaviti, nisam znala da selektujem a ima jos i to bas one sa ribama za Dukija to cu ovih dana.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh