Chat 1.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Postu je poskupela nafta,a i dobar deo prihoda je odnela susa hteo sam da vam pokayem sajt na koji zaradjujete nevoc.
Upocetku je to mala suma ali se posle iznos povecava.Pokusaj te moyete dostici zaradu i do 200$ dnebno,sto uopste nije malo.

Miodrag94-postoji jednostavan način da se zaradi i siguran je dobitak ako se kolo ne prekine sistemom proširivanja kruga korisnika ali ne znam da li bi država to tretirala kao krivično delo.Stariji sigurno znaju za tu igru.

Evo juce stigla u Maputo, radili smo neku kucu 2500km od Maputa, isto u Mozambiku samo drugi grad, bili smo na nekom ostrvu, Ilja de Mozambik, nema interneta tamo pa nisam pisala... Deca su jos uvek u Srbiji, valjda ce doci do kraja septembra. Pusti mi u pp tvoj meil da ti posaljem slike odande pa postavi ti na forum tamo u agro foto, ima slike morskih riba, Dule pecaros pa ce se oduseviti. Zadnji dan pre nego cu da krenem na plazi tip vadi iz camca ribu metar dugacku, ja mislila neka Sera tako se zove jeli smo tu ribu uska dugacka, pitam ga jel ona kaze nije, TO JE barakuda, da ti ne pricam sve ale iz okeana smo probali, i neku koja ima bodlje oderu je ostane samo glava i pola ledja ali cisto meso lepsu ribu nisam jela, kao piletina je. Postavila bih ja slike ali neznam glupa sam za to. jebi ga-moje znanje prema mom neznanju je kao saka vode prema okeanu.

@a2afrika

Pa gde ste Vi. Ja pomislio naljutila se zena na onaj moj post: "Ao moja osedela glavo....", srecom pogresno sam mislio.

Eeee, ja da se naljutim , daleko bilo!! Sad napisah gore bila na tom ostrvu skoro dva meseca.
Duki da znate kakve ribe tamo ima , mislim na one morske, cudo nevidjeno, ja to ne volim da jedem ribu resih da mi to bude omiljeno jelo!!! A boje Duki, od jarko crvenih do mastilo plavih i zutih, videli smo i kita zalutao tamo, nije veliki oko tonu ima, i delfine bas tu gde smo se stalno kupali,ee od tad ja vise nisam isla sama da plivam, neko uvek krene samnom, sve mislim mozda ce tog nekog pre da zakaci nego mene.
Kuca nam je bila na 50m od okeana, mnogo lepo, ispratim ujutru majstore na gradiliste i pravo na okean da popijem kaficu... a okean lud nekad se povuce skroz a nekad udara do ograde, talasi ogromni, prelepo zaista, ovo ovde nema veze sa onim tamo...

Zavidim Vam. Kod nas Dunav hoce da presusi, javili juce na tv kod Futoga naj plici, svega dubine 2,2 m i jos opada.

Nisam ni vesti citala ova dva meseca,ali rece mi majka da je susa u Srbiji, da je sve otislo do djavola, od useva nista nema. Sta bi jel formirana vlada!?
Lepo je ovde sto se klime tice, ali ovi crnci em glupi, em neradnici, a uz sve to bezobrazni.. ali dobro necu da se zalim mnogo je bolje nego u Srbiji trenutno, deca mi kazu da je kriza strsna plus ovo sa vremenom, bice zimus jos i teze, bar ovima sto su u gradu.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh