Chat 1.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Djole71 Da vidis cuda i kod nas ima izuzetaka. Pre 8god kad sam kupio novi 539 , ja sam ga odvezo kod Vukasa u Svilajnac da mi uradi prvi servis. Jer u IMT knjigu pise da je Vukas ovlasceni serviser za moj kraj. Kad tamo kod njega, zanat je ucio neki klinac , i kroz razgovor on mi rece da njegov otac i stric imaju isto servis i popravljaju traktore u Jelovac ( to je neko selo iza Despotovca). Meni je bila cudna ta prica da neko ko ima oca mehanicara , ide da uci zanat kod drugog majstora . Nije mi bilo tesko i ja se raspitam za te majstore u Jelovcu , mislim da se zovu Puraci. Ljudi iz njihovog kraja kazu da oni vaze za najace majstore u nihov kraj. Cak sam ih jednom prilikom zvao i pitao za neki savet i hvala im do boga ustedeo sam 500e.

Pa kako stoje stvari Almex je sa kupovinom nove fabrike izlgeda izbacio jednu konkurenciju i sada postao bitna igrac u toj prici. Tako da ma ko ti sta ovde posavetovao, na ovaj ili onaj nacin predlagao, opet ces morati do njih kao dosta bitnih.

@dragan82
Ne kazem da toga nema,ali verujem da su ti ljudi ili neko njihov radio u inostranstvu,pa stekao disciplinu rada,i preneo na sledeca kolena...
U ovoj drzavi bi prvo trebalo vratiti obavezno sluzenje vojnog roka(gde mladi ljudi izgradjuju sebe,redovno budjenje,rad.....filskultura.....),pa onda ostalo.
Vecina omladine (cast izuzecima)nam je na putu da dotakne dno dna.......(neskolovanost,nezaposlenost,kriminal,narkomanija,LENJOST-naj veci neprijatelj pored onoga ispred...itd)Kukaju mnogi nema posla,a kad mu kazes crvena(1000) za 8-9 sati malo im,sica.....

Ti se uspavao,a zenica nasmejana.Tako i treba.Cim si ti ravnodusan za otvaranje radnje,desilo se nesto lepse od pazara.::namigivanje::

Ako mi verujes .. nista mi vise ne smeta , sve mi je ravno do Kosova , ako me razumes , tako se ponasam od "99 kad sam imao tezak udes ( nisam se znao za nikoga osim par ljudi cak ni zenu nisam poznavao .. hvala bogu doslo je sve na svoje) i kada sam se ponovo rodjen ... da kisa ,sneg, sunce uvek mi je lepo.. zavisimod svog rada i malo pizdim na nerealne cene ali sta je tu je . daleko mi je bolje nego vecini .... pa dodjoh u sumu da zivim ... sve govori ... :ppozdrav:

Dobro jutro...zna li neko koliko se krece kg. sunke???. Naravno osusene.

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh