Chat 1.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
To mogu biti i 3 krmacice.Sutra svaka po 15 komada ,pa ti racunaj.:osmeh:

Ma samo citam i cudim se ... cuj da bacam , pa ne drogiram se jos niti cu , a ova krmaca tako je mlecna i ima 14 sisa .. odrzi sve do jednog ... dajem im pred sterter od 4- tog dana i neme brige ,,ko vrece sa dolarima . ha ha :bravo:

sto bi bacao zivo prase,greh bi bio.....kad im je dat zivot neka ih,prirodnom selekcijom ce doci sve na svoje.

Ja danas po podne imao sam 1 randevu za poso. Pozovem ja u agenciju i oni mi kazu: dodji odma jer sad nema radnici , svi idu na odmor , pa nema ko da ih zameni. Ja sednem u kola i 60km u jednom pravcu. Tamo me agencija odma poslala na gradiliste i upoznao sam se sa sefom , ali ne odgovaram da pravim beton . Jer imaju ogromnu mobilnu centralu i narudzbine se ubacuju posebnim programom preko racunara. Naravno kao na svako drugo mesto oni mi obecaju da ce da me pozovu kad se ukaze prilika na drugim pozicijama. Ja posle navratim u prodavnicu kupim jednu hladnu kafu u casu i vratim se nazad.

Dobro jutro. Evo dok pijem kafu gledam kroz prozor u obliznju garazu automobila. Gazda svajcarac ima dva unuka polucrnci , i obojica za vreme raspusta rade sa dedu i tatu u grazu. Svako jutro u 7 su na poso obuceni u radno odelo , a deca imaju po 8i 10god. E ovi nece sigurno kad porastu da biju oca i dedu , da bi im dali pare , da imaju da izadju sa drustvo. Eto tako na zapadu se vaspitava dec, a jos nesto: ako oni odluce da uce za mehanicare onda nece uciti zanat kod dede i oca , nego icice kod drugog garaziste , da bi naucio sta znaci gazda (poslodavac). Evo toliko od mene ovog jutra.

Pozdrav,

Iva

Kod nas nema besplatnih reklama!

Poslednja izmena od urednika:
Dragane,slicno je kao kod nas,nemogu unuci da rade sa ocem i dedom,kada ni ovi nemaju posla...:haha:
Dobro jutro. Evo dok pijem kafu gledam kroz prozor u obliznju garazu automobila. Gazda svajcarac ima dva unuka polucrnci , i obojica za vreme raspusta rade sa dedu i tatu u grazu. Svako jutro u 7 su na poso obuceni u radno odelo , a deca imaju po 8i 10god. E ovi nece sigurno kad porastu da biju oca i dedu , da bi im dali pare , da imaju da izadju sa drustvo. Eto tako na zapadu se vaspitava dec, a jos nesto: ako oni odluce da uce za mehanicare onda nece uciti zanat kod dede i oca , nego icice kod drugog garaziste , da bi naucio sta znaci gazda (poslodavac). Evo toliko od mene ovog jutra.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh