Chat 1.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Hvala dr dragan, dace bog, tesko je sa ovim crnjama, sve sto je novo treba vreme da se prihvati... takvi su, pogotovu ovi sto su bili pod PORTUGALCIMA, IMAM NEKAD UTISAK DA IMA EVOLUCIJA NIJE ZAVRSENA!!!
zeznula ih ova lepa klima sto im bog dao, nemaju potrebu nizacim da pozure, kao kod nas gde imas 4 godisnja doba , u prolece zuris da zabodes nesto u zemlju da bi ima sta u zimu da jedes, kod njih svaki dan ima neka vocka i povrcka nova kojoj je tad bas sezona, evo sad im aje sezona mandarina i narandzi, u svakom dvoristu po neko drvo, avokado im je sad isto u jeku a jedan zreo avokado je dovoljan za ceo dan sto se tice minerala i vitamina, ribu imaju u okeanu i boli ih stojko, za zimu ne moraju da misle da spreme ogrev, da lepo ututkaju kucu da im ne duva kosava sa svih strana. Najvaznije im je da u petak imaju dovoljno para da se napiji piva , a u ponedeljak ce vec da se nakace na neko drvo da pojedu nesto ili ce da skuvaju saku pirinca i to im dosta za ceo da... jeba ga tako je to ovde...

Tako je afrika, i još da dodam, netreba im odelo, stave lisku napred i pozadi i kad se osuši zamene drugom, ako spadne u međuvremenu, nema veze, kolibu naprave od pruća i kada se nakupi buva zapale je i prave drugu na drugom mestu, do podne jure zeca, a od podne veselje što ga uhvatili, uveče ga pojedu i naprave bal i posle u kolibu i spavanje do jutra, i tako svaki dan.

Tako je kosjerac, samo sto i zeca ne jure,nego cekaju da nesto sazri na drvetu da uzberu... sta bi sve stanovnici zemlje Srbije dali da imaju ovakvu klimu!!!
Slikacu ovih dana pa vam saljem da vidite lepotu od klime i zemlje a i da vidite te naradnike, zene im nose neke carsave oko dupeta, i kad se umore rasire gde stignu i tu legnum jel te da odmore..
A 80 posto automobila su dzipovi ovde, znate li sta je najsmesnije , nema regitracije vozila ovde na godisnjem nivou, kad ga kupis platis nesto oko 50 dolara i jednom godisnje teras na tehnicki za 35 dolarcica i to je sve, a kad ih pitas kolko trosi na sto km VERUJTE MI NIKO POJMA NEMA!!!! Mi kupili nekog pajera za smesne pare a on trosi 30l , menjali ga odmah za tatin polu dzip koji trosi 11l nafte, kad smo ga menjali dosao tip crnja i pitamo ga kolko trosi, sleze ramenima kao kad napuni rezevoar moze da dodje do grada 5 puta i da se vrati, a i nije siguran kolko ima km do njegove kuce, sta reci... E zato cemo za kratko vreme da im pokupimo pare pa ajd u Brazil, jebo im pas mater glupu!!!

Ma bez nervoze, ima i ovde jos gore stoke , pa sto ja pobegoh u sumu .. lepse mi je za zivotinjama .. po sto puta a i uvek se nesto posadi , oplevi izmiljam po nesto , evo i sumske jagode , sam posadio . pa neli ljubicasti kraljevsu boraniju , tikvice bez semena a vode nemaju u sebi nesto novo iz Italy.. pa davidimo sta je i kako je ..

Dobro jutro, vidim u novinama Nikolic pobedio!!!!
Bas mi je drago, i on nije idealno resenje, jer idealnog nema, ali bar se onaj promeni!!!!

Neka mu je,sad neka pokaže koliko je sposoban.Ako sad prokocka šansu,nestaće i radikali i naprednjaci sa političke scebe ,mada im to puno neće smetati jer će se u međuvremenu dobro obezbediti.Nije lako baviti se politikom.

Ne ocekujem ja nista posebno ni od njih, ista su to g...., ali bar nesto da se promeni, a i sta moze on da uradi to je isto kao da si dobio oronulu staru kucu koja je u dugovima i iz koje je sve odneseno a i vode i struje nema a kuca puna gladnih usta, a ti sve trebas da dovedes u red , a nema sanse da ti iko pomogne jer niko ne veruje da tu moze zivot da se zivi...
A i Toma je prodana dusa, kako izdao Sekija i uzeo kintu da pocepa stranku tako ce i ovde nesto da mulja, uzece i on pare od mafije i tako u krug... Svi ti politicari ce lepo da zive a jadan narod ko sisa...
Da je pametan sve pare da gurene u poljoprivredu da to ozivi i bilo bi bolje, a i narod navikli da cesu j... u gradu i svi su gospoda stide se motike i porekla...ali ko nas pita!!!

Pozdrav društvo.

---------- Poruka napisana 22-05-12 u 06:50 ---------- Prethodna poruka je 21-05-12 at 22:11 ----------

Dobro jutro, oblačno i pada sitna kišica.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh