Chat 1.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dobro jutro, to vreme u Srbiji je kao nekad kad sam ja bila dete, ceo maj je kisovit, ali se ne secam da je tako bilo hladno...
Ja navatala prehladu usred Afrike, od juce popodne temperatura i kijavica... strasno!!!

Molim člana @ mladen87 da isprazniš svoje sanduče privatnih poruka da mogu da ti odgovorim na poruku!

Dobro jutro!!
Kosjerac, sta to behu carape!? Ja zaboravila!!!!
Hladno je uvece pored okeana, posto je jesen ovde u 17h vec je mrak, a kako sunce nestane,tako duva hladan vetar sa okeana....

Da se lakse izborim , sa vlacsu koju narod bira a ja digo ruke od politike , vidim . da je narodu prelepo ...pa da im ponudim i sumske jagode , a kasnije i proizvode , ima ko ima .. koziji sir sa maslinovim uljem i sa orasima i raznorazne perverzije , ima takvih kupaca .. vole da plate skupo ..

Korisno brate, to se podrazumeva. Samo lude rade badava, jbg i ja nekada odradim posao sa minusom.:osmeh:

Dobro jutro svima, hladno i ovde od jutros, nema vise od 12 stepeni...
Danas mi dolazi tip koji ima veliku farmu pilica na polu ostrvu preko puta nas , inace tip je sa Mauricijusa i prica engleski a ne potrugalski da se nagodimo da uzima nasu hranu i da mi isporucuje pilice 150 komada nedeljno,a ja restoranima... srecom Mozambik zabranio uvoz pilica iz Brazila i Juzne Afrike tako da je to sada nase vreme...
Samo crnci neznaju da prodaju na kilogram vec na komad, srecom induse sam ubedila da kupuju od mene ne kg, tako da sam dobra na tome sto prevezem pilice od tacke A do tacke B 50 dolara, plus zarada na mojoj hrani. Ako ovaj sa Mauricijusa ima dobre pilice oko 2kg mogu i da snabdevam hotel na plazi kome treba 200kg nedeljno, drzite mi palceve danas..:osmeh:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh