Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
To je verovatno Kaonik, i tamo ima ovih sto truguju masinama iz uvoza.Ја сам из Великог Шиљеговца, први пут чујем за ово. Не знам ни да ли има три кинеска трактора а камоли најновије генерације. Има један Lovol, купљен пре две-три године, мањи (~ 60-70 КС), не знам да ли се користи за теже радове пошто је у другом делу села и атара. За други Lovol сам чуо да је купљен пре 2-3 месеца, мислим 65КС са утоваривачем, тај не верујем да је још увек ишта радио.
Овде се не купују нови трактори, само половни западни увезени из Француске. Само су 3 Deutz Fahr-а купљена нова: два купио син швајцарског пензионера, један на 50-40-10.
У суседном селу је већ друга прича. Тамо је искуповано више и купују се Lovol трактори. Могуће да има и јачих и да се користе и за теже радове.
Дакле, ако и има истине у гласини пре ће бити да је у шиљеговачком крају а не у самом Шиљеговцу. И могу бити само Lovol трактори, не верујем да има других кинеза. Распитаћу се, написаћу ако нешто сазнам.
Mozda je u vasoj okolini kod nekog tajfuna, a mozda je netacna info. Jedno pitanje zar se ne sklapaju u Krusevac (kineski tr. novije generacije).Ја сам из Великог Шиљеговца, први пут чујем за ово. Не знам ни да ли има три кинеска трактора а камоли најновије генерације. Има један Lovol, купљен пре две-три године, мањи (~ 60-70 КС), не знам да ли се користи за теже радове пошто је у другом делу села и атара. За други Lovol сам чуо да је купљен пре 2-3 месеца, мислим 65КС са утоваривачем, тај не верујем да је још увек ишта радио.
Овде се не купују нови трактори, само половни западни увезени из Француске. Само су 3 Deutz Fahr-а купљена нова: два купио син швајцарског пензионера, један на 50-40-10.
У суседном селу је већ друга прича. Тамо је искуповано више и купују се Lovol трактори. Могуће да има и јачих и да се користе и за теже радове.
Дакле, ако и има истине у гласини пре ће бити да је у шиљеговачком крају а не у самом Шиљеговцу. И могу бити само Lovol трактори, не верујем да има других кинеза. Распитаћу се, написаћу ако нешто сазнам.
Koliko znam nema toga kod nas.Mozda je u vasoj okolini kod nekog tajfuna, a mozda je netacna info. Jedno pitanje zar se ne sklapaju u Krusevac (kineski tr. novije generacije).
Ovaj od 160ks kosta 38.000 a Johny 140.000ePa zato ovaj kosta 35keka a john 60keka
X2a john 60keka
Jos bolje, mada to je sve nama nedostizno tako da smo zadovoljni i sa kineskim vrancima odrade posao...mada ima sad u selu jedan john deer 5045dw prezadovoljni a cenovno nije puno skuplji od kineza
Ima ko nema 12, pa isto sve novo.Ima ko radi 120 kj pa uzima sve novo zapadno....
Sent from my SM-A546E using Tapatalk
Pa tako. Skoro...U vlasnistvu 120?