daner
Član
Ja nisam , ne smem sa welgerom u kukuruzovinu
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da je bolji Welger, Minđušar bi terao Welger
Bilo je u Lipolistu, ja sam uzimao prošle godine.Masina moze ali treba druga matrica,za drvo treba tanja,a za bio masu,ugalj istocnu hranu,ide deblja..a zna li neko da li ima da se negde kupi ljuska od suncokreta?
Prvi uslov podno grejanje posto je niskotemperayurni sistem grejanjaHajde, ako ti nije smor, objasni mi kako tačno funkcioniše ta toplotna pumpa i šta mi je sve neophodno da bih ugradio takav sistem. Hvala.
Nije moj gorionik, pec radi samo na preradjeno ulje, oko 2-3t sagori zavisno od sezone.Koji ti je to gorionik ili samo liči.
Upravo iz tog razloga ne baliram, bio sam u razmisljanju da skinem polumesece pa da probam. ali nisam imao vremena da experimentisem dali bi tako vezala.Welgeri imaju problem sa kukuruzovinom, nabije ponekad u onaj prostor gdje ulaze igle stabljiku koja zaglavi polumjesece(udje ispod i opruga ne moze da vrati nazad polumjesec koji drzi spagu, pricam o starijim modelima, za najnovije ne znam da li vraca taj mehanizam opruga) i ili ne veze a moze se desiti i da igle udare u te polumjesece i onda ispravljanje igala , ja imao takav slucaj a znam jos dosta sa tim problemom.