daner
Član
Meni ne vraca nista kako god bilo napolju. Imam kotao na bale sa vestackom promajom(ventilatorom). Nema nazad samo napred
Послато са LG-D802 уз помоћ Тапатока
Послато са LG-D802 уз помоћ Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Uslikacu kad stignem,pa stavicu sliku.Hvala vam na savetima. Probacu da produzim jos metar u vis. Samo me zanima to "H",sta je to?
Viadrus ili solida od liveni,a od celicni mi se jako svideo ,,steco,, kotao neki Turski vido sam ga uzivo jako zgodan za lozenje ,i mislim da je dosta kvalitetan ,posto lik sto prodaje kotlove njega je bas odabro za svoje roditelje,.Ja sam ipak za livene,no ti odlucujes.Kod mene veselo, procureo Termomont 34kw. Za koj kotao se odluciti ? Moze i da je 30 kw posto je kuca 170 kv ali je dobro izolovana.
Posle 10 godina, koristio sam sapurinu, bukva i suseni vreoci, steta bas je procureo na jako ne zgodno mesto gde je ne moguce variti.
Kod mene veselo, procureo Termomont 34kw. Za koj kotao se odluciti ? Moze i da je 30 kw posto je kuca 170 kv ali je dobro izolovana.