talijanu nisam lepo napisao nije prohrom cinkovan nego je unutrasnji lim ili dimovodna cev od prohroma,,zatim ide izolacija pa onda pocinkovani lim,,a postoji varijanta i prohrom pa izolacija pa opet prohrom i mislio sam na litvanske dimnjake...,,i uostalom ako se koriste suva drva ili drugi adekvatni energrgent sasvim je dovoljna ta plasticna cetka ali i ona se ne koristi cesto,,a za grejace znam sigurno jel se bavim time tako da imam iskustvo zato sam i napisao,,,i ne zelim da namecem misljenje ali podno grejanje ako se uradi najbolje je da se uradi u celoj kuci mnogo je bolje iskoriscenje energije nema toplotnih gubitaka ili su vrlo mali i manje se energenata potrosi nARAVNO sve to vazi ako se uradi po propisu...I jos da dodam da mozes i celicnom cetkom da cistis ali to mu smanjuje vek trajanja kao sto mozes i dimnjak da palis pa se desi da se zapali ona smola i bude svasta...nemoj pogresno da me shvatis samo pisem svoje iskustvo jel se time bavim pa znam neke stvari i zelim da pomognem ljudima...