Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Uff to je na samoj granici da se ne isplati zajebancija, koliko bi te kostala ta avantura, nekih 40 din bala?Ok, ja imam na tavanu mesta za oko 700-800 bala. Ne moram nista da pravim. Samo bih morao da platim baliranje i utovar/istovar.
Potpuno te razumemNe zezam se a puno bi mi značilo da se očiste sa terena
Jel skidas onaj gornji leptir u kotlu pre nego sto lozis da bi direktno plamen usao u te komore?Ja te komore čistim na desetak dana,tako što ubacim 2 džaka šapurine i otvorim donja vrata skroz ,sva ona gar lepo izgori kao i gar u dimnjaku tako da kada se smiri vatraa ostane topla voda u kotlu očisti se za 5 min.
Evo i ja da se javim imam Sukomov kotao na bio masu od 40kw do 60kw zavisno od brzine ventilatora . http://www.sukom.co.rs/proizvodi/?page_id=1854 ovakav samo crveno crni . Skuplji je od vasarskih ali se nadam da ce ulozen novac opravdati.
Ima li neko bajus senta? Da li na biomasu ili cvsti ogrev, svakako bih hteo da čujem iskustva.
Ja imam od njega pecku na biomasuIma li neko bajus senta? Da li na biomasu ili cvsti ogrev, svakako bih hteo da čujem iskustva.
1300eur vansezonski popust, sa prevozom do pancevackog mosta tj nekog stovarista http://www.virimpex.rs/sr .Da napomenem da sam ga i merio prilikom preuzimanja i tezi je vise nego sto je pisalo u katalogu ,a sad nisam siguran verovatno 580kg.Koliko je koštao?
Imam ja na sojine bale. Kaži šta te zanima ili pogledaj moje postove u temi grejanje na biomasu...
Max do 10 bala al lozim od 6ujutru do 23 uveceMene zanima koliko bala ti ide dnevno ako je konstantno temperatura u minusu tokom celog dana,i koliko ti noću temp. padne...
na 135 kvadrata potrosim oko 800 bala,
Sent from my Lenovo A536 using Tapatalk
Mene zanima koliko bala ti ide dnevno ako je konstantno temperatura u minusu tokom celog dana,i koliko ti noću temp. padne...
...Ja plaćam presovanje 25 din, soje ima koliko hoćeš...