Potpisujem! Kotao pravljen od kotlovskog lima,6 ili 8 cevi sa jedne starne tako i sa druge.... E jedino su rešetke bile problem. Svima su se istopile... Komšija je imao takvu Sigmu i uz totalno bahato ponašanje i par krpljenja je trajala neke 22-23godine. Mi smo je takodje imali i uz normalno održavanje nam je krepala posle 16 godina. Kako zašto nzm. Pokušao sam da je popravim ali bezuspešno.... Možda bih i uspeo ali se shebala u sred grejne sezone kad je bilo najhladnije i bio sam prinudjen da ubacim drugi kotao. Sad imamo Tam stadler isto 35kw i služi svrsi a sigmu sam isekao u paramparčad. Jbg onda sam bio besan jer me matorci gnjavili da je ne krpim,kao ne isplati se,a sad mi žao kad vidim da nisu bili u pravu.... Dobri su to kotlovi ali imaju i mane. A mane su joj donji deo gornjih vrata tj sam kraj prema ložištu. Tamo ima jedan var koji hoće da popusti. Donji deo unutar samog kruga kod ložišta, hoće da istruli. I mana je takodje izlaz iz dimnih cevi u dimni kanal,e tu hoće takodje da probije. Znači po završetku sezone je poželjno da se dobro očisti,a u toku sezone je poželjno da što manje smolavi. Čutke-šapurike je ubijaju.