Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Дукеј,угаљ није за равницу.Користите га зими па се после чудите што вам се суше воћке и лоза а поврће слабо успева.
Ja imam isto viadrus ali nikad nisam palio ugalj u kotlu odozgo uvek zapalim prvo malo drva pa naspem uglja na koji nacin zapalis ugalj u vrhu kotla.ja sam isto kupio tu cesku viadrus imam je vec pet godina koristim mrki ugalj banovic i ekstra je imao sam pre stadler i mislio sam da je najbolja a ovo nemoze da se meri i sa cenom i sa kvalitetom lozim samo ujutru i uvece.Napunim je prvo punu uglja pa onda potpalim odgore kad nabije odredjenu temperatu zatvorim cug i vise ne dolazim govorim ovo zato sto je ovo bitno kod ove peci znati kako loziti,i samo jedno da kazem moja pec je sa 10 clanaka i teska je 500kg
Mogao si uvesti bojler sanitarne na centralno grejanje,pa bi tu imao ustedu u struji i plinu.Ja imam FEROMONTOVU Slovenacku 25 KW grejem blizu 200 kvadrata proslu zimu potrosio 6 tona suseni vreosi i tonu camovog briketa,izuzetno sam zadovoljan grejanjem samo imam problem smolenja peci a temperaturu na peci nisam presao 50C ni kada je napolju bilo -15 ali kuca mi je izolovana u fulu,sada sam uveo gas kupio pec BERETU 28KW ali prvenstveno radi sanitarne vode a grejanje nek ostane za ubuduce,neznam dali bi mi se isplatilo grejanje na gas.
Grejanje na gas je vec sad teski luksuzGrejanje na gas će uskoro biti luksuz, jer opet podigoše cenu gasa.
Ja imam FEROMONTOVU Slovenacku 25 KW grejem blizu 200 kvadrata proslu zimu potrosio 6 tona suseni vreosi i tonu camovog briketa,izuzetno sam zadovoljan grejanjem samo imam problem smolenja peci a temperaturu na peci nisam presao 50C ni kada je napolju bilo -15 ali kuca mi je izolovana u fulu,sada sam uveo gas kupio pec BERETU 28KW ali prvenstveno radi sanitarne vode a grejanje nek ostane za ubuduce,neznam dali bi mi se isplatilo grejanje na gas.
Taj ventil kad se trazi u prodavnici oni bleje kao telad a i majstori se prave blesavi da nemaju pojma o cemu se radi.
Taj ventil kad se trazi u prodavnici oni bleje kao telad a i majstori se prave blesavi da nemaju pojma o cemu se radi.![]()