jbrtka
Član
sremac,mozda sam te pogresno shvatio,,,ne kinjim ja njih sto je kotao tj dva procurela nekoliko dana po isteku garancije,desava se,mada dva zaredom ne bi smeli nikako,jos ako gledamo da je svaki placen 2300evra,pa trebalo bi barem 7,8 sezona da izdrzi...da se razumemo,ni ja,ni drugar nismo od proizvodjaca trazili da nam zameni novi kotao,vec da kupimop kotao bez elektonike,i ostalih gluposti koje su ovde ispravne,..znaci kotao bez gorionika,nebitno,da li kosta 800,1000,ili 1200evra,opet imam funkcionalan kotao i boli me uvo...jedino sto je bilo ponudjeno da nam zakrpi ove stare po ceni od 150evra i svaku sledecu rupu po 50 evra pa koliko ih bude,bez ikakve garancije da nece da popusti dalje,i sve to da otkloni u roku od 45 dana ,a barem u mokm slucaju,vrc je bio 10 oktobar,drugaru se to desilo negde sredinom decembra...po meni,ja to vidim isto kao kupim nov auto,razbijem karte,i ne mogu da kupim drugi,cak ni motor,vec moram ceo avto,,,po meni to nije fer,znaci nisam cekao nikakvu zamenu,vecda lepo kupim,samo deo kotla,kao reezervni deo.iiskreno meni je puno da svakih 5 godina bacam 2300evra na kotao...