Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Dukej..
Ja mislim da na ovoj slici nedostaje jos jedna pumpa kod slova R koja bi vrtela vodu u kotlu jer bez nje samo ce manje hladnije vode iz radijatora da se vrati u kotao ali nece biti pomesana sa vrucom iz samo kotla.
Potpuno isto kao I ja sto radim. Termo glave svuda osim na susacu I kotao drzim na 70 a u povratku bude oko 60.Ne treba dodatna pumpa uloga ventila i jeste da odsece kotao od radijatora kad se pocne hladiti ispod neke temp ( 70 npr)
Kad drzim na pola mesni ventil, temp u kotlu je radna oko 90 a na radijatore ide 60
Ali ne koristim ga jer imam termo glave i u sistem na radijatore vodim koliko je i na kotlu
Cim padne temperatura na 70 idem loziti
Tako je i najvece iskoriscenje kotla i najduze traje
Sent from my Redmi Note 4 using Tapadjoka
Kod mene je od 2015,ja sam prezadovoljan, kakve cujem sve price po selu za te iz ade i sente i koliko trose,kad im kazem koliko lozim niko ne veruje ,a tek ne veruju samo bale da lozim i da lagano dizem toliku temperaturu.@daner
Koliko godina te sluzi kotao? Tvoj je Sukom bios? Takav kod nas nema niko a meni po pisanju se dopada kako radi i kako iskoristi ogrev.
Neces se pokajati sigurno.daner na osnovu tvojih napisa , narucen kotao ,ako ne bude kako si napisao ,nadero si.Inace poderali smo u zadnjih 30 god. 3 kotla na bio masu.
daner na osnovu tvojih napisa , narucen kotao ,
Kad ti stigne kad ga otvoris sve ce ti biti jasno
Ima slika postavljao sam vec nov kad je stigaoJa bih ti bio zahvalan kad bi to sve detaljno uslikao da i nama ostalima bude jasno.