Bila je 106 kad sam pitao poslednji put.Dare,
Znas li koliko je urea?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Bila je 106 kad sam pitao poslednji put.Dare,
Znas li koliko je urea?
Po istoj ceni uplaćena urea pre 10-15 dana "SIČ agrar" jumbo 500kg (moj prevoz). Mislim da je isto promist i jeftinija varijanta, ona skuplja je bila 56 (neznam da li je pilirana ili granulisana)Da javim, kupljena danas urea elixir po 51 dinar i an promist po 40 dinara 25/1. Trebalo je da bude po 1 dinar skuplje ali sam morao ja da organizujem prevoz tako da sam dobio nižu cenu. Inače cena je dogovorena 2. januara i ispoštovali su.
Jbt uzeo sam par dana pre nove god ureu po 50 i an 43. Rece mi prodavac sa kojim sam ok kaze uzimaj ide gore dosta. Reko nemoj mi te trgivacke fore, rekao mi tad da ide na 70 urea...Ja danas pitao na par mesta u mom kraju. Urea 62-67 a AN 53-57. Naravno za kes
Imas KAN u Smederevu za 49-52 ako mozes da prevezes sam vec na tonu se isplati. Udovice Madjarski 52, Zadruga Mihajlovac 50 nzm ciji a Megapromet Smederevo Austijski ja msm 49.. Od juce su cene, zvao sam da proverim za prijatelja.KAN 56
Videću. Treba mi bar 2 tone.Imas KAN u Smederevu za 49-52 ako mozes da prevezes sam vec na tonu se isplati. Udovice Madjarski 52, Zadruga Mihajlovac 50 nzm ciji a Megapromet Smederevo Austijski ja msm 49.. Od juce su cene, zvao sam da proverim za prijatelja.
A ja pre mesec dana mađarski KAN platio 41 din.Imas KAN u Smederevu za 49-52 ako mozes da prevezes sam vec na tonu se isplati. Udovice Madjarski 52, Zadruga Mihajlovac 50 nzm ciji a Megapromet Smederevo Austijski ja msm 49.. Od juce su cene, zvao sam da proverim za prijatelja.