Cene veštačkog đubriva u vašem kraju.

Malo Crniće, Grain Stig se valjda zove firma ali na tabli pored puta piše Cmana. Ne znam trenutnu cenu ali ko je dogovarao do Božića bila je ova cena bez prevoza a sa prevozom dinar skuplje samo što oni nemaju kamione nego voze traktorima i često se desi da ne mogu da dovezu ako su u nekim poslovima a sad još imaju da oru zimsko pa nisu mogli da mi dovezu.

Da javim, kupljena danas urea elixir po 51 dinar i an promist po 40 dinara 25/1. Trebalo je da bude po 1 dinar skuplje ali sam morao ja da organizujem prevoz tako da sam dobio nižu cenu. Inače cena je dogovorena 2. januara i ispoštovali su.
Po istoj ceni uplaćena urea pre 10-15 dana "SIČ agrar" jumbo 500kg (moj prevoz). Mislim da je isto promist i jeftinija varijanta, ona skuplja je bila 56 (neznam da li je pilirana ili granulisana)

Ja sam uzeo SSP po 42 dinara , i to ce biti 70% kolicina sto cu bacati .. Dodati malo ureje i 3 x 15. . Kod nas 16 16 16 70 dinara 15 15 15 66 dinara , 8 15 15 cini mi se 51 ..

A evropski proizvođači neće podići cene i videti sansu za plus zaradu???

Poslednja izmena:
Imas KAN u Smederevu za 49-52 ako mozes da prevezes sam vec na tonu se isplati. Udovice Madjarski 52, Zadruga Mihajlovac 50 nzm ciji a Megapromet Smederevo Austijski ja msm 49.. Od juce su cene, zvao sam da proverim za prijatelja.
Videću. Treba mi bar 2 tone.
Zvaću i ove na Orešcu, oni su imali ok cene. Ne znam kako se zove firma.

Imas KAN u Smederevu za 49-52 ako mozes da prevezes sam vec na tonu se isplati. Udovice Madjarski 52, Zadruga Mihajlovac 50 nzm ciji a Megapromet Smederevo Austijski ja msm 49.. Od juce su cene, zvao sam da proverim za prijatelja.
A ja pre mesec dana mađarski KAN platio 41 din.

Sent from my SM-A155F using Tapatalk

Nazad
Vrh