Cene veštačkog đubriva u vašem kraju.

Ja sam pre Božića naručio ureu po 52 dinara i an po 41 dinar. Nadam se da me neće zajebati, nudio sam kaparu i da platim celu količinu ali rekoše ne treba, prilikom isporuke da platim. U cenu je uračunato sve, ko voli neka računa pdv i iznos u evrima.

Ja sam pre Božića naručio ureu po 52 dinara i an po 41 dinar. Nadam se da me neće zajebati, nudio sam kaparu i da platim celu količinu ali rekoše ne treba, prilikom isporuke da platim. U cenu je uračunato sve, ko voli neka računa pdv i iznos u evrima.
Daj boze da prodje po toj ceni ali tesko, u Po urea 56 a AN 48 din

Ja uzeo danas jos 3 vrece uree za kukuruz. Cena na dzambo vrecu 500 kg je 54.89 din kg sa pdv i racunom. Kaze mi lik sto prodaje da mu ostalo par vreca sl tura ide na 57-58.
Uskoro kaze urea 70 din, da li je patka ili java videce se uskoro. Ja uzeo sve sta mi treba, nesto po 50 sad ostatak po 54, an po 43 i to je to za ovu godinu....

Nisu oni naivni, znaju kao sto i mi znamo da psenicu moras prihranjivati a i kukuruz isto, ako zelimo neki rod!
Zasto ne bi se igrali sa nama kad iz starta znaju da oni idu na sigurno dok mi zavisimo jos od destine faktora kako bi smo ostvarili neku zaradu!
Te price da ce ih djavo nositi jer necemo kupiti djubriva padaju u vodi!
Ljudi su kupili i kad je t bila veca od 1000 e!

Kad pročitam ono "mora" sav se naježim. Samo umreti se mora!

Послато са SM-A225F помоћу Тапатока

Kod nas su malo jace cijene. Ja sam danas pazario sve sto mi treba za ovu godinu madjarski kan po 80KM, ruska 16ka 116KM i 8-16-24 po 114 KM. Da li sam pogrijesio vidjecemo kad dodje do sjetve.

Eliksir ne popravlja kvalitet urea dzambo vrece pakovano 22 12 2024 grudvi vlazna prasine vecina se razbije al ostane na situ u rasipacu kanta od jupola grudvi ne mozes sikirom razbiti

Malo Crniće, Grain Stig se valjda zove firma ali na tabli pored puta piše Cmana. Ne znam trenutnu cenu ali ko je dogovarao do Božića bila je ova cena bez prevoza a sa prevozom dinar skuplje samo što oni nemaju kamione nego voze traktorima i često se desi da ne mogu da dovezu ako su u nekim poslovima a sad još imaju da oru zimsko pa nisu mogli da mi dovezu.

Nazad
Vrh