Koja mu je cena + pdv ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kukuruzu?Koja mu je cena + pdv ?
Hoćete li jednom reći koliko koliko košta urea u dinarima a što se plaćanja tiče znam da je na obraz, crtu ili veru. Tj kad budem imo daću.Nije svaki dinar isti.
Hoće da kaže da ti što su u pdv-eu su gazde a što nisu gazde nisu.Pa bogami i ja sam misljenja sto kaze jovcic kolko je para dano ukupno. Nije taj pdv bas tako jednostavan ,ima tu i navlakusa .
Ime nije to baš tako što se tiče pdv kako se priča. Mislim na povrat istog.Ima ima ko nije u PDVu njemu nema nista, ko je u PDVu njemu cak i vrate, a isti za obojicu.
Znam kako ide, ne klizi ali ide.Ime nije to baš tako što se tiče pdv kako se priča. Mislim na povrat istog.
Tajnoviti reci koliko si platio đubrivo? Ja sam platio 54 ureu, jel toliko teško da se kaže?Ko te to slagao?
Svako moze da udje.
Koji je paritet FCO kupac ili zadruga i da li je BB ili 25/1 i da li je prilovana ili granulisana ?54 sa pdv ili bez pdv?
Koji ti je veliki ili mali? Mani seoske price!54 sa pdv ili bez pdv?