Cene veštačkog đubriva u vašem kraju.

Da javim, kupljena danas urea elixir po 51 dinar i an promist po 40 dinara 25/1. Trebalo je da bude po 1 dinar skuplje ali sam morao ja da organizujem prevoz tako da sam dobio nižu cenu. Inače cena je dogovorena 2. januara i ispoštovali su.
Po istoj ceni uplaćena urea pre 10-15 dana "SIČ agrar" jumbo 500kg (moj prevoz). Mislim da je isto promist i jeftinija varijanta, ona skuplja je bila 56 (neznam da li je pilirana ili granulisana)

Ja sam uzeo SSP po 42 dinara , i to ce biti 70% kolicina sto cu bacati .. Dodati malo ureje i 3 x 15. . Kod nas 16 16 16 70 dinara 15 15 15 66 dinara , 8 15 15 cini mi se 51 ..

A evropski proizvođači neće podići cene i videti sansu za plus zaradu???

Poslednja izmena:
Imas KAN u Smederevu za 49-52 ako mozes da prevezes sam vec na tonu se isplati. Udovice Madjarski 52, Zadruga Mihajlovac 50 nzm ciji a Megapromet Smederevo Austijski ja msm 49.. Od juce su cene, zvao sam da proverim za prijatelja.
Videću. Treba mi bar 2 tone.
Zvaću i ove na Orešcu, oni su imali ok cene. Ne znam kako se zove firma.

Imas KAN u Smederevu za 49-52 ako mozes da prevezes sam vec na tonu se isplati. Udovice Madjarski 52, Zadruga Mihajlovac 50 nzm ciji a Megapromet Smederevo Austijski ja msm 49.. Od juce su cene, zvao sam da proverim za prijatelja.
A ja pre mesec dana mađarski KAN platio 41 din.

Sent from my SM-A155F using Tapatalk

Nazad
Vrh