slobapatrola
Član
pancevacka je puna prasine i jako je sitna,cesto se desava da se pocne topiti u dzakovima,LOSA JE...Po meni rumunska je najbolja
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ali zato Pancevacki SAN extraaa.....Ja prosle godine bacao,nema trunka prasine,fina granulacija ma cudo jedno kako dobar vestak!pancevacka je puna prasine i jako je sitna,cesto se desava da se pocne topiti u dzakovima,LOSA JE...Po meni rumunska je najbolja
Drzavna firma ne sme da fali,a imam i coveka koji radi u Azotari cuo bi da zakidaju...Jesi ga nosio na analizu da vidiš kiliko stvarno ima azota?
Te cene stvarno nisu loše.Mada što kažeš kad bi se dodao prevoz to bi došlo približno ovim cenama što imam u selu.
Prosle godine je koristio,nije bilo KAN-a,odlicna,ja sam se iznenadio kako je dobra,nema prasine uopste.Mislim da su dzkovi bili 40kgKakva je pancevacka ureja....imam ponudu za nju oko 46 dinara
Ja je danas uzeo kod Bobana iz Skupljana ,na oko deluje da je ok...Citava navala na ureju...Prosle godine je koristio,nije bilo KAN-a,odlicna,ja sam se iznenadio kako je dobra,nema prasine uopste.Mislim da su dzkovi bili 40kg