Moze, i posle malo gledanja odustanes od toga.Mozda da se kofom sipa, 2 radnika istovremeno?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Moze, i posle malo gledanja odustanes od toga.Mozda da se kofom sipa, 2 radnika istovremeno?
SLOVAN Ruma : Ureja Ruska46, Ureja Kutina48, Ureja Pančevo 45.5, SAN Pančevački 32.5 i 33.5 ( paletizirani) ,KAN Mađarski 36 imaju još i AN Mađarski i Ruski al neznam tačno cenu ( oko 40) .KOja je cena u SLOVEN-u u Rumi?! Ima li nekog da javi ili da zovemo sutra sami?!
4800,00 ili 4850,00 kutinska urejaKOja je cena u SLOVEN-u u Rumi?! Ima li nekog da javi ili da zovemo sutra sami?!
48 din /kg4800,00 ili 4850,00 kutinska ureja
jaka cena evo vidi ovde http://www.farmcommerc.co.rs/sites/default/files/cenovnici/VestDjubrivo.pdfnude mi rusku ureu 470e/tona, dzak 50 kg izadje oko 2630 din
Zvao sam ih pre dva dana, rekli su mi cene iz tog cenovnikaPa ovo malo star cenovnik?
Pa ovo malo star cenovnik?
Ja sa prosle godine koristio rumunsku ureau i mogu reci da je jako kvalitetan vestak slobodno mozete uzetiRaca kod nas ima Rumunsku ureju za 47 din kg. Najverovatnije da cu je ovih dana kupiti. Dali je neko radio sa rum. urejom i koje misljenje ima o tome? Do dad sam koristio samo Rusku.