Dr.Gruja
Član
Kutinska se na vece kolicine ceni 47.00 din. moze cak i jeftinije a ruska do 44,00 sa prevozom do kuce!!!Imaš kod mene za 46din rusku ili 435e/t kutinsku ako ti trebaju veće količine![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kutinska se na vece kolicine ceni 47.00 din. moze cak i jeftinije a ruska do 44,00 sa prevozom do kuce!!!Imaš kod mene za 46din rusku ili 435e/t kutinsku ako ti trebaju veće količine![]()
Kutinska se na vece kolicine ceni 47.00 din. moze cak i jeftinije a ruska do 44,00 sa prevozom do kuce!!!
Pa logika ista kao kod nas, masa prozivoda odavde jefitinija u svetu nego ovde. Logika je slaba drzava, maksimizacija profita, monopoli, dogovorna ekonomija. Sad je valjda jasno i zasto vise vole da kupe secernu repu u Srbiji nego da je proizvedu u hrvatskoj, a imaju 3 miliona hektara, a cigance se ovde za 10 hiljada hektara. Logika je kao sa mlekom i mesom kod nas, bolje uvesti nego ojacati proizvodjaca ovde. Oni koji su imali nadideologiju, oni su stvorili ove sto im nista nije sveto. A liberalni kapitalizam im je samo dosao kao opravdanje, i tetosenje savesti.Kod mene kutinska je 49,30sa pdv i nasim utovarom.Pa gde je tu logika ipak je tebi bliza fabrika.
Ova cena mi momentalno odgovara, ako nije problem pošalji kontakt, može i na PPKutinska se na vece kolicine ceni 47.00 din. moze cak i jeftinije a ruska do 44,00 sa prevozom do kuce!!!
Ja mislim da nece ni gore ni dole...ako i ode bice minimalno tako da nema puno da se gubi i dobije!Ovde se pricalo kako ce da pojeftini.
Sta je sada,ipak ide gore?