Kod mene Fertilova natura 463e/t.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Miroslave ja ti savetujem, da nekupuješ domaće veštačko đubrivo, ja ga nebi kupio ni da je polovična cena od stranog . Bolje ti je bacati manju količinu ali da znaš šta si bacao. Ja sam pre par godina imao Agrohemovo đubrivo i u njemu je bilo 10% rizle i 20% peska a koliko sam čuo da ni druga naša đubriva nisu ništa bolja.I zato od tada sam završio sa domaćim veštakom, samo Rusko i Rumunsko a donekle bi prošlo i Hrvacka Kutina .Imam u ponudi iz šećerane Azohemovo kompleksno đubrivo i mešano od Žitomedije iz Kule, obe kombinacije i sastav (8,16,24) je isti i cena takođe ista 56 din plaćanje u dinarima bez kamate od roda repe 2013, šta mislite jer to dobra ponuda?
Miroslave ja ti savetujem, da nekupuješ domate veštačko đubrivo, ja ga nebi kupio ni da je polovična cena od stranog . Bolje ti je bacati manju količinu ali da znaš šta si bacao. Ja sam pre par godina imao Agrohemovo đubrivo i u njemu je bilo 10% rizle i 20% peska .
kod mene azohem 3x15 50kg-1620 din