savato
Član
Koliko je ta Natura 5.16.24?@savato
Dap je bio kazahstanski, a 8.16.24 Fertil. Sad ne mogu da nadjem taj vestak vec samo 5.16.24 fertil natura.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Koliko je ta Natura 5.16.24?@savato
Dap je bio kazahstanski, a 8.16.24 Fertil. Sad ne mogu da nadjem taj vestak vec samo 5.16.24 fertil natura.
Svaka ti cast,javi nam rezultate...Sutra-prekosutra nosim na analizu djubrivo Azohem 3x15 koje se opet pojavilo sa cenom od 32 din! Uzecu par dzakova za mladi luk da pobacam,pa cu uzeti jedan prosecan kilogramski uzorak i odneti,analiza bi trebalo da kosta oko 3.500 din u Pancevu!
Gde si kupio veštak?
izgleda da od timac djubriva nema boljeRuski MAP kupljen po 68 din,uzeto 2 dzaka NPK 3X15 Azohem radi nosenja na analizu,ovo iz dzakova cu pobacati na 20-ak ari za mladi luk.Cena 32 din/kg!Kad dobijem rezultate napisacu ih!Odvojio uzorak,sutra ide u Institut...Ja moj ogled uradio,Azohem skoro pola ostalo neotopljen sljunak,sitno kamenje...a MAP za 15 minuta se sav rastopio,extra je!I odlucio sam za kukuruz idem samo MAP i Ureju ovaj put cemo bez kalijuma,mozda ako nadjem formulaciju samo Kalijum,ali toga jos nema u mom okruzenju,raspitivacu se ako naleti uzecu da mesam sa MAP-om!
Mislis Eurofertil?! Verujem da je tako ali kombinacija Ruski MAP i Lizerov MOP 60 + ureja pred setvu moze da bude mozda i bolja kombinacija a i jeftinija!izgleda da od timac djubriva nema bolje
Sutra tek nosim,imao nekih privatnih problema i obaveza ali spremljen uzorak za sutra,od nedelje rezultati!Ali moj test pokazuje NE BACATI NIKAKO!!!Jer stigla analiza Azohemovih đubriva? Jer cena im je znatno jeftinija od ostalih