kod nas 58 din danas zvao..54 din BB za gotov novac!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
kod nas 58 din danas zvao..54 din BB za gotov novac!
Slažem se, samo treba naći formulaciju sa najviše fosfora, malo manje kalijuma a najmanje ili bez azota...a opet da mi je dostupno kako fizički tako i finansijski
NađohSlažem se, samo treba naći formulaciju sa najviše fosfora, malo manje kalijuma a najmanje ili bez azota...a opet da mi je dostupno kako fizički tako i finansijskitako da moram obići apoteke za neki dan.
Kod nas 62 i 63 din54 din BB za gotov novac!
Prehranjuju se lucerista i pasnjaci pa se nicim ne zatrpava, PK nece nikud. Rizik je da neko upali.Da li ima isparavanja djubriva ako duze stoji na njivi pred oranje? Koliko temp i vetar uticu na to, u jesenjim uslovima
Ja sam do sad rasturao koliko mogu da uzorem, razlog da ne vetri djubrivo, a i da neko ne upali njivu, ali ova jesen je kisna.
Jedan kolega sve rasturi i polako ore, to oranje se razvuce i na mesec dana
Drugi rasturi sve, onda potanjira vucnom tanjiracom i onda ore.
Ovo je rusko djubrivo sto sam uzeo. Nema nikakve zorke....Za 78rsd imam posagrovo 12 32 16 sto ne moze da se meri sa tom "Zorkim" mada je sada mali problem sa njim u nabavci.
Ovo je rusko djubrivo sto sam uzeo. Nema nikakve zorke....
Jsc apatit, cherepovets, rusijaPomislio sam da je zorkino smece ta cenajer je ova ruska kombinacija sa kalijumom 16, to je onda ok. Koji proizvodjac Rusije?