Mihajlo jovičić
Član
Kod nas je za evre na obraz a keš je za dinare. Opet bih zamolio da članovi kažu koliko su dali para a to cifra plus pdv ostave za knjigovođe.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Otprilike sva osim KAN-a.Koje preporuke idu za djubrivo (pred oranje i sadnju dunja) da nadomesti manjak P u zemljištu i koje su okvirne cene?
Nevezano za to, zanima me zna li se koja veštačka djubriva zakišeljavaju zemlju?
E a ja ne znam vise sta drugo da ti napisem. Na trzistu nemas cist fosfor da kupis. Imas lepo formulacije. Lepo ljudi napisali citkim brojkama pa racunaj. Uostalom, malo azota ti za sadnju nije problem, ionako ce ti to odvuci taj stajnjak ili sta vec imas.@nesto2 Ali i taj map ima azota?
@Capone погледај добро ово што је колега написао. Ја нисам стручњак али мислим да дуња и обољева од због убрзаног раста у првим годинама.Sva su kisela djubrima osim kan. Baci map. Najjeftiniji dostupan fosfor. Sa ostalim ces nabacati i azota a to ti ne treba za dunju u prvim godinama. Kod mene je falilo i fosfora i kalijuma pa sam razbacivao map i kcl
CenaDanas stigao u dvoriste 5:30