Mihajlo jovičić
Član
Za pšenicu? Može li za kukuruz?5:30 BB danas narucio po 54 din. za kesh
Znam za drugo mesto gde je 58 isto za gotov novac!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Za pšenicu? Može li za kukuruz?5:30 BB danas narucio po 54 din. za kesh
Kod nas 63 din5:30 BB danas narucio po 54 din. za kesh
Sto da ne! 200 kg 3x16 = 100 kg 5:30 ako se uzima P u obzir koji je je neophodan ili potreban za ispod brazdu!Za pšenicu? Može li za kukuruz?
HvalaSto da ne! 200 kg 3x16 = 100 kg 5:30 ako se uzima P u obzir koji je je neophodan ili potreban za ispod brazdu!
Ici cu sa 130 po kj ( 5:30 )
Koja firma je u pitanjuVečeras mi drugar kaže da je kupio negde oko Šida mali MAP 5:30 BB po 53din.
0:0:0 imam uvek kuci, nikako da ga nestaneGde nabavljate taj 0:0:0?
Nego koju kolicunu da bacim za psenicu sejem je na suncokretiste. A imam djubre 10:26:26. Jel ok 100kg po kj?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Milane gde si nabavio NP i koja je cena?Za psenicu 20:20:0 predsetveno, za kukuruz 15:15:15 pod brazdu a za suncokret 0:0:0 pod brazdu.. To je plan za ovu godinu, kolicine cu modifikovati u zavisnosti od parcele do parcele, jedino ovo za suncokret znam da cu svuda istu kolicinu![]()
Megapromet Smederevo. 480e + PDV, BB pakovanje.Milane gde si nabavio NP i koja je cena?
Od plateNikad veca suša a svii veštak za keš![]()