Imamo ponudu An po 44 rsd na kamion.Trenutno mi se uopšte ne razmišlja o veštaku.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
50 tak evra po toni zarade je puno ....An je oko 300 evra plus pdv.Tako da po toliko kupuju a pridaju 44.
U zabludi si. Samo će trgovci nastaviti da ne kupuju veštak. Imputi za proizvodnju veštaka su drastično skočili, kao i transportni troškovi.Ako nastavimo da bojkotukemo djubriva jos ce ici dole na cene koje su bile kada nam je kukuruz bio 16….
Upravo veštak je taj što devastira zemljište, za buduće generacije pre će sačuvati zemlju oni bez veštaka....Blago onom ko posle njega bude radio tu zemlju.Video si i vidiš kakve su njive Laze pandura, on sigurno 20+godina ne baca ništa sem malo prihrane po ječmu ili pšenici, nikad nema ništa čak i u rekordnim godinama je ispod svih proseka.
Laza i ne obradi kako treba znas i sam. Cika Bati Jovanovic radim godinama sve kao i sebi na vreme obradu zemlje insetvu, samo bez vestaka, to su prinosi koje on ima kukuruzaBlago onom ko posle njega bude radio tu zemlju.Video si i vidiš kakve su njive Laze pandura, on sigurno 20+godina ne baca ništa sem malo prihrane po ječmu ili pšenici, nikad nema ništa čak i u rekordnim godinama je ispod svih proseka.
Nas pokojni drugar mnogo godina nije bacio vise od 50kg 3x16 a prinos je mozda 5-8 crvenih manji po kj u kisnoj godini nekada jednak nekada i malo bolji od mene.. o obradi da ne pricamo, gruber 4 m sa 200 ks jedva 17cm.. mislim da nije bas vestak onakav kakav je bio… postoji nesto u prirodi sto djubri sume i livade koje se vremenom nakupe mnogo hranjive materije. Ne kazem, lepse je kada je sve to bujno i rodi rekord, ali mislim da ove i sledece godine mnogo kila u prikolici ne znaci mnogo para u novcaniku…Odlično. Javićeš nam rezultate, pogotovo ekonomske. Oni me najviše zanimaju.
Nadam se da ćeš učiniti kako si napisao, a ne kao većina, jedno pišu drugo rade.
Ako budu pozitivni možda ja budem sledeći, a onda i mnogi drugi.
Jedan naš kolega nije đubrio godinama arendu, njemu bilo dobro. Ja kupim i vidim da se usev čudno ponaša, uradim analizu. Rezultat, sve teži nuli. Godinama bacam dupo fosfora i kalijuma, u odnosu na sledeću najlošiju njivu. Slično se dešava na njivama gde je stalno lucerka.Nas pokojni drugar mnogo godina nije bacio vise od 50kg 3x16 a prinos je mozda 5-8 crvenih manji po kj u kisnoj godini nekada jednak nekada i malo bolji od mene.. o obradi da ne pricamo, gruber 4 m sa 200 ks jedva 17cm.. mislim da nije bas vestak onakav kakav je bio… postoji nesto u prirodi sto djubri sume i livade koje se vremenom nakupe mnogo hranjive materije. Ne kazem, lepse je kada je sve to bujno i rodi rekord, ali mislim da ove i sledece godine mnogo kila u prikolici ne znaci mnogo para u novcaniku…