Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
U porastu kad ima na berzu na kamion po 66 dinara. Dobar im porastKazu urea u porastu cena...
Послато са SM-A225F помоћу Тапатока
Да неким случајем не знаш пошто је ишла УРЕА од Јасне? Јуче сам звао, али каже ми да долази данас, па ћу у понедељак да је зивкам поново. Није ту било приметно скупље од Цукићевих 77 и Мишковићевих 78?U porastu...
E ja kad sam uzimao za psenicu i beli luk pre jedno tri nedelje do mesec dana bilo je kod jasne 98 dinara za kes a u istom tom trenutku sam nasao po 86 din da mi dovezu kuci 2,5 tone vestaka....Да неким случајем не знаш пошто је ишла УРЕА од Јасне? Јуче сам звао, али каже ми да долази данас, па ћу у понедељак да је зивкам поново. Није ту било приметно скупље од Цукићевих 77 и Мишковићевих 78?
Meni ovi sto donose u ponedeljak je bilo 75 kad sam zvao i an i uree, ali jos ide dole tako mi rekli...Јасно. Верујем да је и код ње тренутно цена налик на цену код ових које сам поменуо.
Da li tri 15 iceSamo NPK predsetveno, azotna đubriva ni slučajno.