Vlada BNS
Član
Код нас 103,5динMoguce da je kod Pegaza. Jel ima negde 6:24:12 jeftiniji od 106 din/kg?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Код нас 103,5динMoguce da je kod Pegaza. Jel ima negde 6:24:12 jeftiniji od 106 din/kg?
Gde se nalazi taj Pegaz?Kod Pegaza.
Navodno,kad proda to što ima na lageru,cena ide na 116 din.
Istu uzeo, bila 104din i kao ostalo im par tona a meni trebalo vise i obecali mi po toj ceni ali sad kad im je stigla ova morao da platim 109din
Jes bio skoro u banci?Ne moze ga on meni prodati po 185 ako ja neću!!
Agrorok smo sami dozvolili i to nam je rezultat sto narod mrzi otici u banku i uzeti kredit od 2-3% biti gazda nad svojim parama.
Jel si bio u banci skoro?
Najveća glupost je što npr i agrodukat uzima na agrorok kada ga tako prodaje.
Znači sam biraš agrorok 10-15% kamate
Banka retko preko 5%
E moj slobo juče ja sejao pšenicu jednom mom koperantu i uzmem u zadrugi seme sofru u džambo vreći i počnemo da sipamo kablovima u sejalicu kad ono tucanik kamen u semenu, nekoliko komada izbacio, srećom nije setvenik fasovao a farbanje semena katastrofa.To nije djubrivo to je smece.
Jebu nas ko konje a prava nikakva nemamo
Nemoze. Bratova zena radi u Eliksiru, probao sam ali nemoze.Interesuje me da li može fizičko lice u Eliksir Zorku i kupi đubrivo koje hoće i koliko mu treba i naravno odmah to plati? Nisu to količine tipa za šleper ali tonu dve da. Ili sve mora da se uzima kod poljoapoteka ili kao u Vojvodini kod zadruga ili kako ih već zovete.