Cene veštačkog đubriva u vašem kraju.

Једно питање те формулације вештака што узимате, јели то по препоруци или дај шта даш?

Једно питање те формулације вештака што узимате, јели то по препоруци или дај шта даш?
Po analizi,fali fosfora.
Meni nuđeno 5-30-0 po 93 dinara, tako da onaj 0-30-0 nešto skup......

Послато са SM-A225F помоћу Тапатока
Takodje sam imao istu ponudu,ali nisam do sad čuo za tu formulaciju,pa mi Superfos sigurniji.

Ove godine nisam radio analize ali imam od prosle parcele gde znam da imam manjak fosfora a sad tu dolazi psenica pa mu dodje idealno da uleti MAP ali ne nadjoh ga nigde u okolini cak ni po astronomskim cenama..

Meni nuđeno 5-30-0 po 93 dinara, tako da onaj 0-30-0 nešto skup......

Cije je to 5:30:0, tj ko proizvodi ?

Ove godine nisam radio analize ali imam od prosle parcele gde znam da imam manjak fosfora a sad tu dolazi psenica pa mu dodje idealno da uleti MAP ali ne nadjoh ga nigde u okolini cak ni po astronomskim cenama..

Cije je to 5:30:0, tj ko proizvodi ?
Elixir zorka. Ipak sam ga uzeo po 93 din.
d54240527ceca4c2d5f839587d4c43a7.jpg

Svaka vreća ima deklaraciju na sebi pa valjda je to to...
24c623ae739202fa6d5b369ba3683f8f.jpg

Uzeo danas Tiimac agro Euronatur 0-26, sa nekim mikro elementima, 97 din kg.

Послато са M2006C3LG помоћу Тапатока
Jel si koristio do sad ? Razmisljam da uzmem i ja za psenicu i kukuruz posto mi je uglavnom fosfor u manjku ili nekim srednjim vrednostima, za suncokret i soju necu nista dosta su te parcele djubrene u prethodnim kulturama. Samo sto je kod mene cena 100din/kg

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh