milan11
Član
Superfos ? Za sta si planirao njega ?Uzeo danas 0-30-0 Agritalia
110 din/kg.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Superfos ? Za sta si planirao njega ?Uzeo danas 0-30-0 Agritalia
110 din/kg.
Po analizi,fali fosfora.Једно питање те формулације вештака што узимате, јели то по препоруци или дај шта даш?
Takodje sam imao istu ponudu,ali nisam do sad čuo za tu formulaciju,pa mi Superfos sigurniji.Meni nuđeno 5-30-0 po 93 dinara, tako da onaj 0-30-0 nešto skup......
Послато са SM-A225F помоћу Тапатока
Ove godine nisam radio analize ali imam od prosle parcele gde znam da imam manjak fosfora a sad tu dolazi psenica pa mu dodje idealno da uleti MAP ali ne nadjoh ga nigde u okolini cak ni po astronomskim cenama..Једно питање те формулације вештака што узимате, јели то по препоруци или дај шта даш?
Cije je to 5:30:0, tj ko proizvodi ?Meni nuđeno 5-30-0 po 93 dinara, tako da onaj 0-30-0 nešto skup......
Послато са SM-A225F помоћу Тапатока
Elixir zorka. Ipak sam ga uzeo po 93 din.Ove godine nisam radio analize ali imam od prosle parcele gde znam da imam manjak fosfora a sad tu dolazi psenica pa mu dodje idealno da uleti MAP ali ne nadjoh ga nigde u okolini cak ni po astronomskim cenama..
Cije je to 5:30:0, tj ko proizvodi ?
Jel si koristio do sad ? Razmisljam da uzmem i ja za psenicu i kukuruz posto mi je uglavnom fosfor u manjku ili nekim srednjim vrednostima, za suncokret i soju necu nista dosta su te parcele djubrene u prethodnim kulturama. Samo sto je kod mene cena 100din/kgUzeo danas Tiimac agro Euronatur 0-26, sa nekim mikro elementima, 97 din kg.
Послато са M2006C3LG помоћу Тапатока