Cene veštačkog đubriva u vašem kraju.

Ja sad zvao jednu apoteku. KAN 99 dinara, AN 110 i Urea 118 dinara. A zvao sam još na par mesta i rekli mi da djubriva nema ni jedna vrsta. I da je slabo da se nabavi bilo gde. Sve gore i gore će biti.

Ми тај филм нећемо гледати па код нас је сада била отимачина око државне земље кажу да је дата понуда 84000дин/ха.
To je 1400km ili dulum 140 km, sitnica. Prije 10-tak dana crkva tu kod nas u selu dala nekih 4ha na licitaciji po 172km dulum, ili 1720 hektar, sto opet dodje 103200 dinara za hektar, lud narod. Zaboravih napomenuti da je zemlja data na 5 godina.

To je 1400km ili dulum 140 km, sitnica. Prije 10-tak dana crkva tu kod nas u selu dala nekih 4ha na licitaciji po 172km dulum, ili 1720 hektar, sto opet dodje 103200 dinara za hektar, lud narod. Zaboravih napomenuti da je zemlja data na 5 godina.
Imate 2 lude koje to mogu platiti i ko bi platio uopste. koji je od njih dvojice? Miko?

Da li ima kod vas u okolini uopste kana, kod nas ovde nema nista sve prodato, da li znate za nekog da ima da proda, da je u okolini Sapca?

Nazad
Vrh