Znaci da neces platiti po onom paritetu koji je naveden nego ces imati popust ako to uradis u predvidjenom roku.mladen87 je napisao(la):a sta im tacno znaci ovo robni rabat?cukaneca je napisao(la):
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Znaci da neces platiti po onom paritetu koji je naveden nego ces imati popust ako to uradis u predvidjenom roku.mladen87 je napisao(la):a sta im tacno znaci ovo robni rabat?cukaneca je napisao(la):
cukaneca je napisao(la):
To je na njinu vodu extra.Ako neko bude ugovarao tako mislim da nije normalan.Kukuruz da bude 14-15din pa ispada dzak preko 2500din.bewisa je napisao(la):Kod nas paritet za kukuruz 1kg NPK 15-15-15=3.3 kg kukuruza,
a 1kg AN =2,35kg kukuruza.
Lala iz Banata je napisao(la):Cici, gde ima po tim cenama?
Komšija ,stvarno ne vidim razlog da ne kažeš!! Ako su povoljni neka ljudi radi pa nek se drugi ugledaju i smanje cene.cicimoric je napisao(la):Lala iz Banata je napisao(la):Cici, gde ima po tim cenama?
Nema smisla da napisem ime firme, jedino mogu da kazem da je to kod mene u selu
hvala ti druže !Lord Ogy je napisao(la):mozda ce ti nesto odgovarati od Yarematke. je napisao(la):Da li neko zna gde se u Novom Sada može kupiti neko od ovih đubriva:
8:4:20
10:20:30
9:18:27 ili
7:14:21.
![]()
http://www.agro-ferticrop.rs/uvozni-program/yara/granulisanadjubriva
imaju oni iz macvanskok belotica,agro optimum!bewisa je napisao(la):@srdjuanzorz
Firma se zove ,,Tabex" iz M.Pricinovica i mislim da jedini u okolini rade paritet.
Prakticno nemaju konkurenciju![]()