putin
Član
Ма то су наши баксузи препаковали и смањили ко сунце,што да зараде 3х кад могу 9х.Najgore u svemu sto sada tek pomisljamo sta li smo do sada bacali godinama ? Ja o tome dosad iskreno nisam razmisljao . Da se najezis .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ма то су наши баксузи препаковали и смањили ко сунце,што да зараде 3х кад могу 9х.Najgore u svemu sto sada tek pomisljamo sta li smo do sada bacali godinama ? Ja o tome dosad iskreno nisam razmisljao . Da se najezis .
Nama su nudili po 750 evra, samo clanovima udruzenja... Na pitanje gde je djubrivo i koliko ga ima, receno nam je da ima 16000t ne znaju koliko je ostalo, na putu je, u rinfuzu i treba da se pakuje, na pitanje gde ce se preuzimati djubrivo, nisu imali odgovor... Nismo prihvatili, jer nije u redu prema ostalima, da neko dobije a neko ne. Uslov je kupovina kreditom.На другом дневнику је био прилог где је саговорник изјавио да је вештачко ђубриво обезбеђено.
Sve su opcije u igri, ne bih se iznenadio da smo mi pogodna destinacija za ovo 3x5 NPKTo ako bude biće more autobusa za Beograd 3.aprila...
Nevjerujem da je PHOSAGRO...pa ja sam kupio tonu njihove ureje....nisu ludi da me sjebuTreba da se zna tacnije. Dal promist dal eurochem dal phosagro...
Da znaju ljudi sta da ne kupuvaju.
OTKAZAN PROTEST POLJOPRIVREDNIKA, POSTIGNUT DOGOVOR SA MINISTARSTVOM: Obezbeđene količine azotnih đubriva uz najpovoljnije cene
Politika 09.02.2022. 21:59h
Nije važno ko kako glasa. Važno je KO broji glasove. Video si šta su uradili sa referendumom....Zato 3.aprila svi plajvaz u ruke i kaznjavanje