Cene veštačkog đubriva u vašem kraju.

Drzavna firma -telekomSrbija,inace po svim ekonomskim merilima gubitas.
Moram da te ispravim ovde, Telekomovo poslovanje na nivou telekomunikacija odnosno pruzanju telekomunikacionih usluga je u VEEELIKOM plusu. Da se tamo radi samo o telekomunikacijama to bi bio gigant nad gigantima u regionu, problem u njegovom budzetu prave stvari kao sto su kupovina TV prava za premijer ligu, sponzorisanje sportskih klubova koji su sami po sebi gubitasi, kupovine malih kao sto je Supernova i Kopernikus da bi se unistavala konkurencija i slicno.. E kad se sve to sabere ispadne da je Telekom u minusu i na taj nacin mu se spusta vrednost, verovatno da bi se u nekom trenutku privatizovao za male pare..
Da se Telekom bavi samo onim cime se inace takve firme bave imali bi jednu odlicnu drzavnu firmu koja bi punila budzet drzave a pored toga drzava ne bi ulagala NASE pare u "gubitke" Telekoma. Na taj nacin budzet ne samo da se ne bi praznio nego bi se i punio iz tog poslovanja koje Telekom ima i onda stvarno nikakav problem ne bi bio subvencionisati djubrivo i smanjiti akcizu za gorivo, jer to bi tek malo okrnjilo te silne milione koji odose u vetar..

@slobapatrola je u pravu, ovu diskusiju treba da premestimo na neko drugo mesto i da ne gusimo vise temu.. Steta sto samo mozemo da komentarisemo a niko od nas ne moze nista da uradi.. :confused:

...........................................
E zato cu ja lepo sad da kupim TV Arena Sport online paket, i zadrzim SBB i imam i dalje sve sto sam i do sad imao ......
Sviđa mi se ova kombinacije jer od sporta pratim samo Premijer ligu i N.F.L.
Do sada sam imao SBB i baš sam bio u dilemi šta i kako dalje .
Ako moze pomoć u vezi ovog sport onlajn paketa , kako to funkcioniše ?
Mislim , može li se gledati na TV-u koji nije Smart ili je obavezano sve preko kompa ?

Vuku vreme (ministarstvo) već postaje kasno za prihranu a šta će biti sa ljudima koji su već nabavili i koji sad nabavljaju djubrivo?To se mora drugačije rešavati......i oni koji su već kupili nek podnesu račune za refundaciju razlike.....ili...ili....ima načina samo kad bi se htelo. Predhodni kandidati za predsednika su oko izbora išli po obodima i štalama pa su mazili stoku.....a ovaj ni to ne radi jer je svilen.... verovatno mu se gadi sve što je poljoprivreda.

На узорку 3х16 која је увезена у Р.Српску тј на граници, утврђено да има 3х5 само храниљиве материје.Наравно стопиран камион и не знам шта ће сада са њим,ал на ову цијену још продају ђубриво које уствари нема ђубрива никако у себи.

На узорку 3х16 која је увезена у Р.Српску тј на граници, утврђено да има 3х5 само храниљиве материје.Наравно стопиран камион и не знам шта ће сада са њим,ал на ову цијену још продају ђубриво које уствари нема ђубрива никако у себи.

Cija je to 16tica ?

Ništa čudno, koliko je azohem iz Subotice prodao lošeg đubriva dok ih nisu zatvorili, teško nam je da se odnese đubrivo na analizu (samo par uzoraka) ali nam je lako da potrošimo hiljade i hiljade evra na njega ali no.

Mogli su i da objave carina . Kad uvate nekog baju sa deset boksa cigara ili 100g trave eto ga odma u novinama.
Шта да објаве,пусте шлепер роге паприке за две гајбице њима без папира. Доле преко Посушја и Херцег Босне багер претерају без икаквих папира.

Nazad
Vrh