CetojevicM
Član
Ja cu kupiti par metara Uree samo za prihranu preko lista, pa da vidimo kako ta vracbina prolazi i kakvi su rezultati
Sent from my SM-A315G using Tapatalk
Sent from my SM-A315G using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sta vredi, kad ne djubris nemas se cemu nadati. Imas troskove masina + seme i ako nema hrane dzabe si krecio.Sad bas nesto komentarisem sa drugarom. Za dzak ureje od 25kg kod mene sada mozes kupiti 1 ar zemlje.
I najvaznije od svega arendu/ili se zemlja mogla dati u arenduSta vredi, kad ne djubris nemas se cemu nadati. Imas troskove masina + seme i ako nema hrane dzabe si krecio.
Cija dolazi?Cele ove radne nedelje u luci Pancevo se istovaraju barze sa ureom,bice je kolko oces samo dal ce bude para za nju..
Gde ima za 220? Stric nije kupio na vreme a neće da plati 300 a skoro je pri kraju sa zalihama...Tražili su i za pelet 320 evra,sad nude po 220 ,vraćaju se polako cene u normalu.
Trenutna cena uree kod nas je 124,5 na jednom mestu za jesen 2022 za kukuruz, i na drugom 125 za kes ureaa. Sto je mnogo mnogo je...Cele ove radne nedelje u luci Pancevo se istovaraju barze sa ureom,bice je kolko oces samo dal ce bude para za nju..
Ogrev zrenjanin..023563240..Gde ima za 220? Stric nije kupio na vreme a neće da plati 300 a skoro je pri kraju sa zalihama...
Sent from my motorola one zoom using Tapatalk
Nemam informaciju, al sve sto dolazi u rinfuzu dosad je bilo RuskoCija dolazi?
Pitanje je koliko u junu mozes da mu pomognes. Za ureu je kasno, a za nesto drugo je potrebna kisa da ga brzo unese u zemlju.За пшеницу на уштрб неких других ствари мораће се уреја набављати ,или неће бити ништа од ње.Ако овако буде и на даље ја остављам прехрану кукуруза за јун,па ће видимо онда шта кажу.
Urea stala i amonijak zbog kvara,za AN nije još sređen toranj,radovi u tijeku.Kutina pogon za ureu i an u kvaru ako je istina
Da da u pravu si greskom sam napisao An umesto amonijakUrea stala i amonijak zbog kvara,za AN nije još sređen toranj,radovi u tijeku.