Bojkot kablovskoj, bojkot na 2 auta i vose u kuci, bojkot na mobilne to niko ne spominje ?
Samo bojkot na osnovna sredstva od kojih zivimo. Cudno jako.
Samo bojkot na osnovna sredstva od kojih zivimo. Cudno jako.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
O tome i ja pricam. Kupice neki i po enormnim cenama, samo da kupe... Mi mozemo prezoveti bez vestaka, ali oni bez zarade kroz godinu dana... Tesko... (Sad ne mislim na te koji prodaju gas, oni ce svakako prodati energente, nego na njih koji trguju vestakom).Sad kad ukapiramo da ga nema dosta ima jagma da bude a ne bojkot
A ima i onih koji su kupovali dzinovske masine i vestak na vagone a sad im prazna dvorista posto je sve odnela banka, pa sta je tu konkluzija? Nije poenta koliko ce da rodi ove godine...Za mojih 30 godina, i 20 godina da kažem da toliko pamtim. Uvek je bilo 2-3 pametnih u selu koji nikada nisu bacili veštak, nikad na vreme uzorali,nikad posejsli/poprskali...i u pravu ste, radjalo im je... Toliko su se ubijali od roda da je većina njih izdala zemlju u arendu ,a sve su to bili "maksimaši". Pozdrav
Poslato sa ELE-L29 pomoću Tapatoka
Dragane jel bi mogao da napišeš neko tvoje mišljenje, ako budemo bili u situaciji da sejemo kukuruz bez ureje ili veoma malo 50-70 kg po kj, koliko će se to odraziti na prinos u dobroj( kišovitoj godini), a koliko u sušnoj kao što je bila ova( meni je prosek kukuruza bio 4t po kj), da li ima neke razlike medju hibridima( rast, fao grupa)? da podnose manje količine azota ...Za mojih 30 godina, i 20 godina da kažem da toliko pamtim. Uvek je bilo 2-3 pametnih u selu koji nikada nisu bacili veštak, nikad na vreme uzorali,nikad posejsli/poprskali...i u pravu ste, radjalo im je... Toliko su se ubijali od roda da je većina njih izdala zemlju u arendu ,a sve su to bili "maksimaši". Pozdrav
Poslato sa ELE-L29 pomoću Tapatoka