Samo ce gore ici pogotovo ako urodi 1 dobra godina i cijena hrane ovako ostane da vidis onda pomamu za arendom....Možda će konačno pasti cena zemlje na večito i cena zakupa od 500-600e/ha
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Samo ce gore ici pogotovo ako urodi 1 dobra godina i cijena hrane ovako ostane da vidis onda pomamu za arendom....Možda će konačno pasti cena zemlje na večito i cena zakupa od 500-600e/ha
Može da bojkotoje onaj ko ima dobru zemlju. Ja bez đubriva nemam čemu da se nadam. Odnosno, više mi se isplati da uopšte ne sejem pod ovim uslovima.Jedino sto mozemo je bojkot kupovine djubriva. Pa nek rodi sta rodi
I mi smo razmisljali ozbiljno o tome - doduse i setvena struktura je nam takva da omoguci minimalno koristenje N djubriva ove godine. Takodje mislim da ce biti alavih, koji ce reci da bojkotira, pa u poslednjem momentu da ipak kupuju iako je cena enormna...Jedino sto mozemo je bojkot kupovine djubriva. Pa nek rodi sta rodi