Pogotovo ako nemaju svo radilo pa moraju platiti većinu usluga.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Javi nam bas kako su prosli u 2022. I jesu ponovno iznajmili zemljuKod mene par njih sto su davali u arendu za 250-300, sada uzeli da ponovo rade sami...
Promijeni se to do sjetve nekadBice soje posejano vise nego ikad ....
US soybean acreage likely to rise in 2022-23 amid soaring fertilizer prices
The US soybean acreage in marketing year 2022 23 (September August) is expected to rise with a simultaneous cut likely in corn acreage amid soaring fertilizer prices, according to analysts.www.spglobal.com
Možda bi se mi lako našli i na 400e unapred samo da su hteli da pregovaraju o ceni. A sada dobija 200e...Ako se dobro sećam, pisao si da si ti nudio jednom 350 evra za jutro...
Послато са SM-A515F помоћу Тапатока
Ima, u Tomsin apoteci, 3x16 je 8.500 a 6.24.12 je 8.400Ја јуче уз'о палету "Промистове" шеснаестице по 75 динара. Је л' има негде скупље, цене још увек пузе горе?
Ne radi se tu o površini i otimanju , ne radimo mi puno zakupa, nego se radi o parcelama koje bi ti značile za neke druge stvari.Sale ako te put nekad ponese da radiš ovamo ,ja mislim da ti za 300 glat 200 kj nađem.A za 350 u više sela i 1000 kj.
Dobro, ti radiš i krompir i kupus. Tu je malo druga računica od ratarstva...Ne radi se tu o površini i otimanju , ne radimo mi puno zakupa, nego se radi o parcelama koje bi ti značile za neke druge stvari.