dragan.kovacev
Član
Nemoj sad da ocekujes da ce i za more da ostane za cetiri clana.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Siguran slikacu ti veceras nema sta da palamudim stize iz NS direktno iz luke.Jesi li ti siguran da je to cena za AN?
Kod mene u kraju bi se ozbiljno bogatio, trenutne cene: UREA 47, AN 36 a KAN 30.Posalji mi kontakt od prodavca za An po toj crni, uzecu ja jedno 500t pa da žešće zaradim.
Kod tebe skuplji an sad nego kod mene urea u novembru po 33.Kod mene u kraju bi se ozbiljno bogatio, trenutne cene: UREA 47, AN 36 a KAN 30.
Jbg, takvo vreme je doslo.. KAN je prvi otisao gore sa cenom jer se ovde u okolini on dosta uzima, a onda su redom krenuli da dizu i UREU i AN.. Zato od sledece godine uzimam ja kad je cena niza, nema veze koje doba godine, imam gde da ga smestim pa neka ceka. Ovo je dranje, jeste ove godine ispalo dobro sa kukuruzom ali sa trenutnim cenama goriva, djubriva i semena 2021 propast u najavi. Jednom samo da ne pokisne kad mu treba i nece dzep ni videti pare..Kod tebe skuplji an sad nego kod mene urea u novembru po 33.
Urea 33, an 27, nafta 112, dkc 24000 sve je moglo da se uzme za ove novce na vreme ko je mogao. A kukuruz je jos kuci ceka 25 rsdJbg, takvo vreme je doslo.. KAN je prvi otisao gore sa cenom jer se ovde u okolini on dosta uzima, a onda su redom krenuli da dizu i UREU i AN.. Zato od sledece godine uzimam ja kad je cena niza, nema veze koje doba godine, imam gde da ga smestim pa neka ceka. Ovo je dranje, jeste ove godine ispalo dobro sa kukuruzom ali sa trenutnim cenama goriva, djubriva i semena 2021 propast u najavi. Jednom samo da ne pokisne kad mu treba i nece dzep ni videti pare..
Ја чекам до даљњег, па куд пукло да пукло....А и на лагеру имам око 3,5т уреје остало од прошле године, тако да сам један део обезбедио из ратних залихаKo ima zivaca da ceka poentirace!