Ne verujem da je moguce da npk ruski bude 250-280 evra/tonaTesko da ce npk (ovde mislim na 3x15 kutina i 3x16rus) moci za 200e/t, ali za 250-280e verovatno.
![Sta :sta: :sta:](/styles/default/xenforo/smilies/poljoinfo/what.gif)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ne verujem da je moguce da npk ruski bude 250-280 evra/tonaTesko da ce npk (ovde mislim na 3x15 kutina i 3x16rus) moci za 200e/t, ali za 250-280e verovatno.
I da lagerujemo za par godina unapred.Ako bude ta cena ima da osolimo njive kao salamuru,jer ko zna kad ce opet biti ta cena.![]()
Sacekajte sep-okt da se uveze nova kolicina djubriva iz Rusije i cena ce biti maks 2/3 od proslogodisnjih. Ove aktuelne cene su uvoz od proleca.![]()
Rekao bih mu da na tih 15% doda jos 15% ako hoce da rade i prodaju veliku kolicinu!Sumnjam u veliku prodaju jesenjeg djubriva,pogotovo stranih renomiranih firmi,po cenama koje su bile.Pa ako i pojeftini 15-20% mislim da je mnogo,spram trenutne situacije i cena...NPK djubrivo ne bi smelo da je vise od 280-290 eura po toni,Map vise od 400-420 eura...A tek semenska psenica,ona ne bi smela da je vise od 25 dinara! Ali to je druga tema...jutros kod Zaharija bio predstavnik Eliksir Zorke kaze da ce cene smanjiti cca 15% kao zao mu nas jer zna da su cene pp smanjene cca 50%