KishRobert
Prijatelj Foruma
Nije bilo dovoljno kisa!!
![Osmeh :osmeh: :osmeh:](/styles/default/xenforo/smilies/poljoinfo/icon_biggrin.gif)
![Osmeh :osmeh: :osmeh:](/styles/default/xenforo/smilies/poljoinfo/icon_biggrin.gif)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kakvi su pariteti? od uree pa do SAN kako ide kod vas? za suncukret.
Dejane,mislim da nece puno da pada ako uopste pada,kao sto nece ni gore posto ljudi nemaju para da bace kako treba i koliko treba! 50 para-1 dinar nije neki pad a i ako skoci toliko nista veliko se ne gubi a i ne dobija!cena ureje iydleda pocela da pada?????
a svi cuteee
Koja Urea je 46,8,mislim kog proizvodjaca?!Ruska,Pancevacka,Linzer ili neka druga? Po ovom tvom spisku Kovacev, Urea Linzer je do 15.7 placanje izlazi na 52 dinara po srednjem kursu!Razlika izmedju kesha i cekanja je nekih 50-ak eura po toni sto i nije malo!Cena za kes uree 46,8
![]()
ovaj euro ugovor malo skuplje izadje nego uzeti kredit kod pro.kre.banke od 1,2% mesecno, sa istim datumom vracanja.
samo sto kod banke trebaju malo papira,a ovde samo dobar dan.
Jel to za kesh ili pocek?! Ja sam uzeo za kes,377 eura+pdv Ruska Ureai dalje imam pristupacnije cene od ostalih u okolini. Urea Ruska 382e + pdv An Ruski 318e +PDV